Naiset jäivät miesten jalkoihin Hole-päivätehtävässä

Miehet ja naiset pääsivät mittelemään heittotaitojaan toisiaan vastaan sunnuntain päivätehtävässä. Hole-heittopeli osoittautui naisille ylivoimaiseksi tehtäväksi.

Asukkaat olivat saaneet viikkosiivouksen BB-talossa suoritettua, kun Big Brother antoi asukkaille sunnuntain päivätehtävän. Tehtävässä asukkaiden oli pelattava sukupuolten Holea, eli heiteltävä pussukoita reikiin joukkueittain, naiset ja miehet vastakkain.

Joukkueiden piti heittää viivalta pussikoita vastapuolella olevaan reikään. Jos pussukan saa reikään, joukkue saa kolme pistettä, mutta jos pussukka jää reiän ympärillä olevalle levylle, siitä saa pisteen. Joukkueet heittävät pussukoita pareittain ja joka parin pisteet jäävät enemmän pisteitä siitä parista saatavalle joukkueelle.

Miehet olivat vahvempia tehtävässä ja he voittivat tehtävän. Voittaakseen päivätehtävän, piti päästä 21 pisteeseen, mutta Big Brotherille ja asukkaille sattui laskuvirhe ja peli päättyi oikeasti vasta miesten ollessa 20 pisteessä. Mitään epäselvyyttä miesten ylivoimaisuudessa tehtävästä ei ollut.

Naisten ongelmaksi tehtävässä muodostui heittopaikan ja reiän välinen etäisyys. Tehtävän jälkeen Tuulikki oli sitä mieltä, että naisilla olisi pitänyt olla lyhyempi heittomatka. Myös Anna oli samaa mieltä, vaikka Anna oli naisista kaikkein lähimpänä saada pussukan reikään. Ironisesti tosin Anna tökkäsi Jussi K:n pussukan reikään, joka ratkaisi päivätehtävän miehille lopullisesti.

Päivätehtävässä naiset jäivät nollille. Tehtävän jälkeen Anna yritti vielä innokkaasti saada pussukkaa reikään. Anna onnistui tässä lopulta viimeiseksi sanomallaan heitolla ja pussukan reikään meneminen aiheutti raivokkaat tuuletukset. Suurena apuna Annan heitoissa Annaa "koutsannut" Pertti, joka opetti naiselle parempaa heittotyyliä.

Voittajajoukkueelle oli luvattu mukava palkinto, jota ei ainakaan ennen suoraa lähetystä luovutettu miehille. Osa palkintoa oli ainakin, että miehet saivat päättää, kumpi sukupuoli saa mennä valitsemaan korut ensimmäisenä perinteiselle sunnuntain koruseinälle. Armi lupasi tupakoiville asukkaille tupakkaa, joten miehet antoivat naisten mennä ensiksi.

Häätöä odotellessa päivätehtävän palkinto ei kuitenkaan ollut päälimmäisenä mielessä ja luultavasti lopullinen palkinto annetaan voittajille myöhemmin. Palkinnon aika oli suoran lähetyksen jälkeen. Big Brother palkitsi Hole-pelin voittaneet miehet saunalla, saunajuomalla ja pizzalla. Lisäksi miehille avattiin tehtävähuone, jossa voittajat saivat keskenään nauttia toistensa seurasta ja musiikista miesten soittolistoilta.

Miehet nauttivat tehtävähuoneessa rennosti palkinnostaan.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
Sukupuolten Hole
Koruseinä molempien sukupuolten käytössä

Artikkelia päivitetty 2.11.2014 kello 23:57: Lisätty tieto miesten saamasta palkinnosta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.