Muistia vaativa palkintotehtävä

Viimeisen täyden BB-viikon palkintotehtävässä vaadittiin hyvää muistia. Asukkaiden piti muistaa, mitä maanantaina BB-talossa tapahtui.

Palkintotehtävässä asukkaat joutuvat Big Brotherin tenttiin tiistaina talon tapahtumista maanantaina. Asukkaille esitetään sata kysymystä ja jokaisesta oikeasta vastauksesta saa yhden pisteen. Oikeista vastauksista saatava pistemäärä vaikuttaa asukkaiden saamaan palkintoon.

Maanantain aikana asukkaat saivat kuulla erikoisia kuulutuksia. Osa kuulutuksista olivat junakuulutuksia, jotka tulivat tutuksi vuoden 2010 juna-viikkotehtävässä. Luultavasti asukkaiden on muistettava erikoisista kuulutuksista esimerkiksi junien saapumisaikoja tai määräasemia. Kuulutuksissa kellonajat tai määränpäät saattavat olla täysin keksittyjä, esimerkiksi "kello 17.75".

Asukkaat saivat nähdä maanantaina myös pätkiä maanantaina järjestetyistä valenimeämisistä. Tosin pätkät sisälsivät vain asukkaiden sanomana "annan kaksi pistettä" tai "annan yhden pisteen". Asukkaat arvelivat, että nähdyistä videoklipeistä asukkaiden on muistettava, missä järjestyksessä he olivat videolla.

Kuulutusten ja videoiden lisäksi Big Brother oli toimittanut taloon täytettyjä eläimiä ja sananlaskuja ja loruja, joita asukkaat aloittivat opettelemaan. Kukin asukas valitsi itselleen asian, jonka hän opetteli ja yrittää muistaa tiistaina. Lisää muisteltavaa asukkaille toi myös taloon tuodut kakut, joissa oli ohessa kakkuun liittyvä tarina ja sen ainesosat.

Valenimeämisten ja tehtävänannon lisäksi päivään ei ole ylimääräistä aktiviteettia mahtunut. Asukkaat ovat valitelleet tylsyyttä ja makoilleet sohvilla ja sängyillä lähes koko päivän. Illalla taloon tuodut kakut sai hieman lisää liikettä, kun kielto syödä kakkuja aiheutti asukkaissa lähinnä valitusta. Sentään jotkut olivat kiinnostuneita kakkujen tietojen muistelusta, ainakin Andte ja Anna olivat näiden osalta aktiivisia.

Ilta jatkui mieleenpainamisen merkeissä ja osin myös huvittuneissa tunnelmissa outoja kuulutuksia kuunnellessa.

BB-palkintotehtävä: Muista muistaa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.