Juonittelu sallittiin, asukkaat näkivät nimeämisvideoita valenimeämisistä

Tiistaina asukkaat saivat nähdä videoita valenimeämisistä ja Big Brother salli juonittelun. Uudet käänteet sähköistivät BB-talon tunnelman.

Maanantaina BB-talon asukkaat kävivät nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen. Tai niin he ainakin kuvittelivat, mutta kyseessä olivat valenimeämiset. Asukkaiden antamilla nimeämispisteillä ei ole mitään merkitystä, koska kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä.

Tosin kaikki eivät purematta nielleet Big Brotherin punomia juonia, vaan ainakin Jonathan epäili nimeämisten olleen valenimeämiset. Tiistaina aamupäivällä Big Brother paljasti tulevia käänteitä sen verran, että sunnuntaina BB-talosta häädetään kolme asukasta. Myöhemmin tämän jälkeen BB-talon sääntöihin tehtiin sääntömuutos, kun asukkaille sallittiin juonittelu.

Tulevaisuuden kannalta juonittelun sallimisella ei ole suurta merkitystä, sillä tällä kaudella ei nimeämisiä enää nähdä. Sen sijaan asukkaat saivat puhua vapaasti nimeämisistä, jota vauhditti Big Brotherin näyttämät videot valenimeämisissä. Asukkaat saivat nähdä taloon muutaman asukkaan valenimeämiset kerrallaan.

Osa videoista nähtyään asukkaat olivat kiinnostuneet muidenkin antamista nimeämispisteitä. Muutamat asukkaista eivät olleet aluksi kiinnostuneita kertomaan antamiaan pisteitä, mutta lopulta kaikki kertoivat niistä. Armia ihmetytti Andten saamat neljä pistettä, vaikka nainen itse oli antamassa Andtelle kahta pistettä.

Toiset kaksi Andtelle tuli Annalta, joka yllätti ainakin Armin. Andte hieman loukkaantui Annan antamista pisteistä ja hänen ruokatavoista antamistaan kommenteista. Anna oli yhtenä päivänä valittanut Andten syövän suu auki. Anna ja Andte ottivat asian puheeksi ja keskustelun yhteydessä Anna pyysi Andtelta anteeksi, jos Andte oli pahoittanut syömiskommentista mielensä.

Tunnelma oli selvästi kiristynyt Finaaliviikon kynnyksellä olevien asukkaiden keskuudessa. Nähtävästi noin puolentoista viikon päässä häämöttävä 100 000 euron voittopotti on alkanut kiilua useamman asukkaan silmissä. Jupina toisista asukkaista on kiihtynyt pienissä ryhmissä eri puolilla taloa aina tilaisuuden tullen. Toki tämä on merkki myös jo jonkinlaisesta kisaväsymyksestä erityisesti niillä asukkailla, jotka ovat asuneet saman katon alla yli 10 viikkoa.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Big Brother tiedottaa: Talosta häädetään kolme asukasta
Big Brother tiedottaa: Muutos Big Brother –talon sääntöihin

Lue myös:
Sunnuntaina BB-talosta häädetään kolme asukasta - kaikki asukkaat häätöäänestykseen (3.11.2014)
Valenimeämisten nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.