Ammattien kirjoa valotettiin Big Brotherin Instagramissa

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Uuden Big Brother -kauden asukaskokoonpanon salaisuuden verhoa on raotettu pikku hiljaa kauden alun lähestyessä. Nyt, reilu vuorokausi ennen kauden alkua, Big Brotherin Instagram-tilillä on paljastettu, millaisia ammatteja tulevilla BB-asukkailla on.

Big Brotherin Instagramissa julkaistiin lauantaina video, jossa kerrottiin kolme ammattia, joita tulevat BB-asukkaat sisältävät. Näitä ovat ainakin kiinteistönvälittäjä, kasvattaja ja baarimikko. Lisäksi Instagram-päivityksessä mainittiin taloon tulevan menestyvän yrittäjän ja useamman opiskelijan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa julkaisun tästä. Lähde: Big Brother Suomi Instagram.

Aiemmin BB-asukkaista on paljastettu, että ikäjakauma on noin 35 vuotta ja paljon asukkaita tulee pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Mies- ja naisjakauma mennee tasan, kun 14 asukkaasta seitsemän on miehiä ja seitsemän naisia.

Eilen Seiska-lehti uutisoi mahdollisen asukaskandidaatin lörpötelleen virolaislehdistölle Suomen BB-taloon menostaan. Tuotanto ei ole asiaa kommentoinut lauantai-iltapäivään mennessä.

Suomen 11. Big Brother käynnistyy huomenna sunnuntaina kello 21.00 suorassa Kickoff-lähetyksessä Nelosella ja Jimillä. Samaan aikaan tv-lähetyksen kanssa käynnistyvät myös 24/7-palvelun kamerat Ruutu+ -palvelussa.

Big Brother Suomi Kickoff su 1.9.2019 klo 21.00 Nelonen ja Jim
Big Brother Suomi 24/7 su 1.9.2019 klo 21 alkaen Ruutu+ (maksullinen)

Lue myös:
Seiska: Tuleva asukas paljasti päässeensä BB-taloon? (30.8.2019)
Mediat: Big Brotherin voittopotti 30 000 euroa, BB-talon ulkokuvia julki (28.8.2019)
Big Brotherin Instagram: BB-taloon muuttaa seitsemän naista ja seitsemän miestä (27.8.2019)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.