Big Brotherin Instagram: BB-taloon muuttaa seitsemän naista ja seitsemän miestä

Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Big Brother Suomen Instagram-tilillä paljastettiin tiistaina tietoja sunnuntaina alkavan Big Brotherin asukkaista. Jo aiemmin tiedettiin, että BB-taloon muuttaa 14 asukasta, mutta nyt paljastettiin, että talossa nähdään ainakin alkuun tasajako naisia ja miehiä.

Instagramissa olevassa lyhyessä videopätkässä Big Brother paljastaa, että BB-talossa nähdään sunnuntaina seitsemän naista ja seitsemän miestä. Big Brother Suomen Instagramin mukaan asukkaat ovat valtaosin pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Instagram-päivityksessä ei kerrota mitään asukkaiden ikäjakaumasta.

Suomen Big Brotherin 11. kausi käynnistyy ensi sunnuntaina kello 21.00. Kausi kestää kymmenen viikkoa ja finaali on 10. marraskuuta. Kauden avauslähetys nähdään Nelosella ja Jimillä klo 21.00-23.00 ja Big Brotherin 24/7-palvelu käynnistyy samaan aikaan tv-lähetyksen kanssa maksullisessa Ruutu+ -palvelussa.

Katso Big Brotherin asukasvalintoja koskeva Instagram-päivitys:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös tästä. Lähde: Big Brother Suomi Instagram.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.