Kaikki asukkaat nukkumaan omiin sänkyihinsä yhteisellä päätöksellä

Jukka ja Eeva-Leena ovat heiluttaneet peittoa jopa terassilla. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Jukka ja Eeva-Leena ovat heiluttaneet peittoa jopa terassilla. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

BB-talon nukkumisjärjestelyt ovat puhuttaneet lähes koko alkukauden. Myöhään tiistai-iltana tähän tuli muutos, kun Big Brother pakotti asukkaat tekemään yhteisen päätöksen nukkumapaikastaan.

Alkukaudella on kohauttanut etenkin Jukan ja Eeva-Leenan nukkuminen muista erillään olohuoneessa, koska he ovat siellä harrastaneet seksiä useampana yönä. Varsinaisesti järjestely ei ole ollut ärsyttänyt ketään, mutta se on ollut talon yksi vakiopuheenaiheista. Varsinkin Ville on ollut tyytyväinen, että Jukka ja Eeva-Leena ovat harrastaneet seksiä erillään muista.

Enemmän nukkumapaikkajärjestelyt ovat ärsyttäneet katsojien keskuudessa, jotka ovat vaatineet, että Jukan ja Eeva-Leenan pitäisi nukkua makuuhuoneessa niin kuin muidenkin. Paitsi kaksikon saama erivapaus niin myös seksin harrastaminen on ärsyttänyt monia katsojia.

Tänään tilanteeseen tuli muutos, kun Big Brother käski asukkaita valitsemaan, haluavatko he nukkua sängyissä vai ei. Asukkaiden piti tehdä kollektiivinen päätös, että he joko nukkuvat pelkästään sängyissä tai sitten sängyt kannetaan pois ja asukkaat saavat nukkua sisällä missä haluavat.

Asukkaiden piti ensin kertoa sohvilla, missä haluavat nukkua ja miksi ja lopuksi äänestetään nukkumapaikasta. Kaikki asukkaat, myös Eeva-Leena ja Jukka, halusivat nukkua sängyissä. Niinpä jatkossa kaikki asukkaat nukkuvat sängyissä makuuhuoneessa. Hieman spekuloitiin sillä, että jos olisi valittu sängytön vaihtoehto, olisiko pelkillä patjoilla saanut nukkua.

Villeä hieman mietitytti uusi käänne ja hän huomauttikin Eeva-Leenalle ja Jukalle, ettei seksiä harrasteta makuuhuoneessa. Kaksikko miettikin, että jatkossa heidän on heilutettava peittoa muualla ja ennen nukkumaan menoa. Eeva-Leena pelkäsi, että hän saattaa häiritä muiden unta, koska hän yleensä haluaa valvoa ja saattaa aiheuttaa häiriötä tullessaan makuuhuoneeseen muita myöhemmin.

Uusi nukkumapaikkasääntö ei aiheuttanut suurta draamaa, vaan pian äänestyksen jälkeen suurin osa asukkaista lähti nukkumaan. Vain Jukka ja Eeva-Leena jäivät vielä hereille.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.