Big Brother 2020 on käynnistynyt - Käänteitä saatiin heti ensimetreillä

Tässä ovat BB-talon asukkaat kaudella 2020. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Tässä ovat BB-talon asukkaat kaudella 2020. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Uusi Big Brother -kausi käynnistyi tänä iltana, kun 16 asukasta muutti uudistuneeseen BB-taloon. Kaikkiaan 12. Suomen Big Brotherin kauden avauslähetys oli poikkeuksellinen, koska koronaviruksen aiheuttamien varautumistoimenpiteiden vuoksi asukkaita ei nähty studiossa yleisön edessä. Heti kauden alkuun saatiin myös kaksi mielenkiintoista käännettä.

Uudet asukkaat ovat: Kati Vaasasta, Arttu Ivalosta, Sini Porista, Joel Lievestuoreelta, Ella Jyväskylästä, Minna Nuorgamista, Sasa Turusta, Timo Loviisasta, Paula Porista, Roope Espoosta, Olli-Pekka Vantaalta, Sami Keravalta, Kristiina Vantaalta, Niko Espoosta, Tiia Veikkolasta ja Marko Säkylästä.

Asukkaat muuttivat uudistuneeseen BB-taloon suoraan hotellieristyksestä limusiinikuljetuksella. Koronatilanteen vuoksi normaalia pienempi studioyleisö pääsi tutustumaan uusiin asukkaisiin samoin kuin tv-katsojat, eli heistä tehtyjen esittelyvideoiden kautta.

Heti kauden ensimetreillä kauteen tuli muutama käänne. Asukkaista vain osa pääsi BB-taloon. Kahdeksan ensimmäistä onnekasta olivat talon asukkaita, eli Kati, Arttu, Sini, Joel, Ella, Minna, Sasa ja Timo. Loput asukkaat joutuivat BB-kesämökille tehtäväalueelle.

Kahdeksan ensimmäistä asukasta astuivat normaalisti BB-taloon ja normaali tutustumisprosessi alkoi. Kun kahdeksas asukas tuli taloon, Big Brother käski asukkaat sohvalle. Kickoff-lähetyksen juontaja Elina Kottonen haastatteli lyhyesti uusia asukkaita ja kertoi heille lopuksi, ettei taloon tule muita asukkaita.

Elinan ilmoitus aiheutti keskustelua, mutta pian talon asukkaat päättivät kilistellä maljoja taloon tulemisen kunniaksi. Illan edetessä asukkaat alkoivat myös viettää avausiltaa muutenkin tutustumalla taloon, pohtimalla nukkumajärjestelyjä ja tekemään illallista.

Puolet asukkaista kesämökillä

Samaan aikaan Big Brotherin valvovan silmän alle tuli kuitenkin lisää asukkaita, mutta tehtäväalueelle. Sinne oli rakennettu BB-kesämökki, jota kutsumme tällä sivustolla mökkialueeksi. Mökkialueelle saapuivat Paula, Roope, Olli-Pekka, Sami, Kristiina, Niko, Tiia ja Marko.

Mökkialueen asukkaat ottivat tilanteen rennosti ja olot vaikuttivat kohtuullisen hyvältä. Asukkaille löytyy nukkumiskontti, jonka sänkymäärästä asukkaat arvasivat, että sinne tulee kahdeksan asukasta. Mökkialueelta löytyy asukkaille joitakin virikkeitä, kuten grilli, pöytäryhmä ja uima-allas.

Uudet asukkaat myös mökkialueella aloittivat toisiinsa tutustumisen ja heille oli tuotu myös juomaa ensimmäisen illan kilistelyä varten. Alkaneesta sateesta huolimatta iloinen puheensorina täytti tehtäväalueen ja vaikka asukkaiden erilaisista taustasta ja ajattelumaailmasta pystyttiin puhumaan ainakin vielä hyvässä hengessä ja toisia ymmärtävällä kannalla.

Kickoff-lähetyksen lopussa paljastettiin illan toinen käänne. Big Brother on päättänyt, että viikkotehtävä alkaa jo tänä iltana ja se koskee vain talon asukkaita. Eli mökkialueella olevat asukkaat saavat jatkaa rauhallista oleiluaan ja tutustumista toisiinsa ainakin toistaiseksi. Talossa asukkaiden pehmeä lasku BB-elämään tulee päättymään vielä lähituntien aikana, mutta vielä he ovat autuaan tietämättömiä tästä.

Uusi BB-kausi sai hyvän startin ja uudet asukkaat saatiin jouhevasti sisään. Asukaskattaus vaikuttaa mielenkiintoiselta ja ainakin ensimmäisen illan perusteella on tulossa hyvä kausi. Big Brotherilla vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa olevan paljon ässiä hihassaan ja toivotaan, että niitä riittää läpi kauden.

Tänään käynnistynut Big Brother 2020 kestää 12 viikkoa ja finaali on 29. marraskuuta.

Lue myös:
Liveseuranta: Big Brother 2020 Kickoff 6.9.2020 - Asukkaat jaettiin kahteen ryhmään heti alussa (6.9.2020)
Asukkaat jaettiin heti kahtia ja ensimmäinen viikkotehtävä alkoi (7.9.2020)

Artikkelia on päivitetty 6.9.2020 kello 23.42: Tietoja päivitetty kauttaaltaan ja kuva lisätty.
Artikkelia on päivitetty 7.9.2020 kello 02.48: Linkit lisätty artikkelin loppuun.


Tulosta   Sähköposti