Kati ja Sami tuplahäädettiin kuudennella viikolla

Video: Kati ja Sami häädetään tuplahäädössä. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Tällä viikolla kaikki vanaht asukkaat olivat häätöäänestyksessä ja peräti kaksi asukasta häädettiin talosta. Kauden ensimmäisessä tuplahäädössä BB-talosta häädettiin Kati ja Sami.

Kuudennella viikolla ei BB-talossa pidetty nimeämisiä, vaan Big Brother laittoi kaikki asukkaat häätöäänestykseen. Asukkaat ovat olleet koko viikon jännityksessä, sillä kaikkien oleminen häätöuhan alla paljastettiin jo maanantaina ja tiistaina he saivat kuulla, että kaksi asukasta häädetään. Perjantaina ja lauantaina asukkaille kerrottiin sen hetkinen äänestystilanne, joka entisestään lisäsi jännitystä sunnuntaihin.

Sunnuntaina asukkaat saivat nukkua pitkään ennen kuin heidät herätettiin häätöpäivään. Iltaan valmistauduttiin verkkaisissa tunnelmissa ja osa oli vieläkin toipumassa perjantain bileistä. Lopulta kaikki asukkaat olivat jännittämässä sohvalla, ketke heistä häädetään, vaikka osalla olikin varmempi tunne jäämisestään aikaisempien tilannenäyttöjen ansiosta.

Suoran lähetyksen aikana asukkaat saivat kuulla, että BB-talosta häädettiin Kati ja Sami, mutta ennen häätöjä talo sai myös neljä uutta asukasta. BB-taloon astuivat Nona, Marjatta, Vili ja Julia. Uudet asukkaat tulivat taloon tipottain suorassa lähetyksessä ja myös häädetyt asukkaat Kati ja Sami pääsivät tapaamaan uudet tulokkaat.

Häätöäänestys, jossa olivat kaikki vanhat asukkaat, ratkesi tuttuun tapaan lähetyksen loppuhetkillä. Ennen tuloksen julkistusta juontaja Elina Kottonen kysyi kaikilta 14 asukkaalta, kenet he haluaisivat häätää talosta. Talon häätöäänet menivät murskaavasti Samille yhdeksällä äänellä. Kristiina sai kolme ääntä ja Arttu kaksi. Taloäänillä ei kuitenkaan ollut mitään merkitystä, sillä valta oli katsojilla.

Hetkeä myöhemmin talossa asukkaita oli kuitenkin kaksi vähemmän, kun Elina kuulutti taloon Katin ja Samin nimet ja he nousivat sohvalta ja alkoi halaamiskierros. Sekavassa tilanteessa järjestäydyttiin talon keskikäytävälle, jossa Kati ja Sami poistuivat asukkaiden muodostamassa kunniakujassa. Samin lanseeraaman Kessu-show'n huipennukseksi Sami näytti taloon kahta keskisormea samalla, kun Kati vilkutti taloon jääville asukkaille.

Taloon jäi hämmentynyt joukko asukkaita, jolla oli käsittelemistä juuri tapahtuneesta tuplahäädöstä ja vain hetkeä aiemmin saapuneista uusista asukkaista. Häätöäänestyksestä selvinneet vanhat asukkaat olivat tietysti onnessaan, paitsi Arttu, joka ihmetteli äänestäjiä suureen ääneen, kuinka hän jäi taloon ennen Katia. Muut asukkaat tsemppasivat Arttua ja esimerkiksi Kristiina totesi, kuinka hän tiesi, ettei Arttua häädetä.

Studioon saapui kaksi tunneskaalan ääripäätä. Pettynyt Kati kyynelehti Elinan haastattelussa, kun taas Sami oli tuttu itsevarma itsensä. Katia harmitti BB-matkan päättyminen, joka oli ollut hänen suuri unelmansa. Haastattelussa Kati totesi, että hän sai huikeita kokemuksia, joita ei saa mistään muualta, eikä vaihtaisi tätä mihinkään.

Sami kertoi haastattelussa, että vaikka hänellä oli Kessu-show talossa joskus päällä, myös aitoa Samia nähtiin talossa. Hänen mukaansa aidointa Samia olivat keskustelut, joissa hän oli mukana, vaikka hän mielestään onnistui myös trollaamaan toisinaan. Omille parhaille paloilleen hän joutui välillä laittamaan kädet silmille, esimerkiksi päättyvän viikon muotinäytöskohtauksessa.

Häätöäänestyksessä äänestettiin tällä kertaa asukasta, jonka haluaa ulos talosta. Eniten ääniä keräsi Kati, joka sai 25,8 % annetuista äänistä ja toiseksi eniten Sami, 25,3 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli Ella, jonka sai 25,1 % annetuista äänistä, seuraavana oli Arttu 14,8 % ja muut asukkaat jäivät alle 10 %:n ääniosuuteen.

Samin ja Katin häätöjen ja uusien asukkaiden tulon jälkeen BB-taloon jäi kaksitoista asukasta.

Tuplahäätö! Kati ja Sami häädettiin Big Brother -talosta (BB-nettisivut)

Lue myös:
Nona, Marjatta, Vili ja Julia ovat BB-talon uudet asukkaat - Heti äänestykseen! (19.10.2020)

Artikkelia muokattu 18.10.2020 kello 23.08: Uutista päivitetty kauttaaltaan.
Artikkelia muokattu 18.10.2020 kello 23.47: Kuva, video ja linkki lisätty.


Tulosta   Sähköposti