Nona, Marjatta, Vili ja Julia ovat BB-talon uudet asukkaat - Heti äänestykseen!

Nona (vas.), Julia, Vili ja Marjatta ovat BB-talon neljä uusinta asukasta. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Nona (vas.), Julia, Vili ja Marjatta ovat BB-talon neljä uusinta asukasta. Kuva: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

BB-talo sai sunnuntaina neljä uutta asukasta. Sunnuntain suorassa lähetyksessä taloon muuttivat Nona, Marjatta, Vili ja Julia. Uudet asukkaat ovat heti ensimmäisellä viikolla häätöäänestyksessä.

Uudet asukkaat saapuivat BB-taloon yksitellen sunnuntain suoran lähetyksen aikana. Ensimmäisenä taloon tuli Nona, joka yllätti asukkaat täydellisesti. Seuraavia asukkaita osattiin jo odottaa, vaikka uusien asukkaiden määrä oli vielä epäselvä. Marjatta saapui taloon toisena uutena ennen Viliä ja Juliaa.

Tutustuminen alkoi heti olohuoneen sohvalla suoran lähetyksen aikana, mutta sen keskeytti taloyhteydet, joissa juontaja Elina Kottonen tiedusteli uusilta asukkailta mielipiteitä uusista asukkaista ja heidän suoriutumisestaan tämän viikon viikkotehtävässä. Uudet asukkaat pääsivät myös vastaamaan Elinan kysymykseen, kenet he häätäisivät vanhoista asukkaista ja yksimielisesti kaikki olisivat häätäneet Samin.

Sami myös häädettiin katsojien äänillä ja tuplahäädössä häätöovi avautui myös Katille. Hyvästeltyään Katin ja Samin, pääsi taloon jääneiden vanhojen ja uusien asukkaiden tutustuminen vauhtiin. Kaikki muut asukkaat olivat innokkaina tutustumassa uusiin tulokkaisiin, paitsi Arttu, joka jättäytyi sivurooliin, joka oli vielä shokissa omasta selviytymisestään häätöäänestyksestä. Myös Olli-Pekka, Timo ja Joel ottivat rauhallisemmin ja uusista asukkaista Vili jäi mieskolmikon seuraan alkuvaiheessa.

Muut asukkaat esittelivät talon tiloja, käytäntöjä ja asukkaiden tapoja eri asioissa. Paula oli erityisen innokkaana oppaana uusille asukkaille. Uudet asukkaat kertoivat luonnollisesti omista taustoistaan perustiedot, kuten mistä tulee, minkä ikäinen ja mikä on koulutustausta.

Tällä kaudella uudet asukkaat saavat myös puhua ulkomaailman asioista vapaasti lukuun ottamatta Big Brotheriin liittyviä asioita. Heti kärkeen asukkaat saivat kuulla mm. Suomen koronatilanteesta ja Donald Trumpin saamasta koronatartunnasta.

Ennen kuin asukkaat saivat tavaransa varastohuoneesta, Paula sai kertoa päivällä saamastaan salatehtävästä, jossa hänen piti suorittaa kymmenen pikkutehtävää muilta salaa. Paula onnistui salatehtävässään ja hän sai palkinnoksi helpotusta ensi viikon viikkotehtävään. Salatehtävässä Paula onnistui huijaamaan kaikkia asukkaita, eikä esimerkiksi Marko huomannut, kun yhtenä tehtävänä Paulan piti kävellä jonkin aikaa Markon rinnalla tämän tajuamatta sitä tehtäväksi.

Hieman ennen puolta yötä asukkaat saivat tavaransa ja he pääsivät asettelemaan tavaroitansa paikoilleen. Hallittu kaaos oli BB-talon teema iltana, jolloin kauden puoliväli ylittyi osittain uudella porukalla.

Uusien asukkaiden ei kannata kotiutua liian nopeasti - ei ainakaan kaikkien - sillä heidän tuloonsa liittyy käänne. Uudet asukkaat ovat heti häätöäänestyksessä ja heistä peräti kaksi äänestetään ulos ensi sunnuntaina. Vanhat asukkaat ovat siis turvassa ja katsojat pääsevät valitsemaan ne kaksi uutta asukasta, joita saavat jatkaa BB-talossa ensi viikon jälkeenkin.

Uusien asukkaiden ja tuplahäädön jälkeen BB-talossa on kaksitoista asukasta.

Kati ja Sami tuplahäädettiin kuudennella viikolla (18.10.2020)
Katso kaikkien asukkaiden profiilit sivustoltamme


Tulosta   Sähköposti