Marjatta häädettiin kahdeksantena ja Nona yhdeksäntenä BB-talosta

Video: Marjatta ja Nona häädettiin BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Tällä viikolla häätöäänestyksessä olivat vain BB-talon uudet asukkaat Nona, Marjatta, Vili ja Julia. Sunnuntaina heistä häädettiin peräti kaksi, kun Marjatta ja Nona saivat lähteä talosta.

Vanhat asukkaat olivat seitsemännellä viikolla turvassa häätöäänestykseltä, kun Big Brother laittoi viime sunnuntaina taloon tulleet häätöäänestykseen heti heidän tultuaan taloon. Uudet asukkaat joutuivat tositestiin, kun vain kaksi heistä saa jäädä taloon sunnuntain jälkeen.

Häätöäänestys on ollut käynnissä koko viikon. Asukkaille kerrottiin tiistaina, että vain uudet asukkaat ovat häätöuhan alla. Tuttuun tapaan häätöäänestyksen tulos selvisi sunnuntaina, kun asukkat saivat kuulla suorassa häätölähetyksessä, että BB-talosta häädetään Marjatta ja Nona.

Juuri ennen häätöjä asukkaat saivat laulaa onnittelulaulun synttäreitään tänään juhlivalle Artulle. Hänelle tehtiin myös kiperä kysymys, kenet hänen mielestään piti häätää ja Arttu olisi häätänyt Marjatan ja Vilin. Myös häätöuhan alla olevilta kysyttiin samat kysymykset ja jokainen heistä olisi saanut muilta uusilta asukkailta häätöääniä.

Virallisen häätöäänestyksen tuloksen tultua Marjatta ja Nona kokivat saman kuin edellisetkin häädetyt. Ensin sohvan edustalla järjestettiin halausrinki, jonka jälkeen häädetyt asukkaat poistuivat talosta asukkaiden muodostaman kunniakujan kautta. Häädetyt menivät kujan läpi viikkotehtävästä tutun "Hese Hese Hese" -hokeman kansas.

Taloon jääneet uudet asukkaat olivat tyytyväisiä ensimmäisestä häädöstä selvittyään. Etenkin Julia oli ikionnellinen sillä hän oli jännittänyt iltaa kovasti. Vanhoista asukkaista Kristiina näytti olevan hyvin tyytyväinen Julia jäämiseen taloon ja Kristiina halasikin iloisesti Juliaa.

Studiossa Marjatta tunnustautui BB-faniksi ja piti talokokemustaan onnistuneena. BB-talo oli hänenlaisensa, eikä hän ehtinyt yllättyä talossa mistään. Ehkä toisella viikolla hän olisi, totesi Marjatta. Ystäviensä reaktiota BB-visiittiin Marjatta ei uskaltanut arvata, sillä hän epäili, että hänen ystävänsä eivät edes tiedä BB:stä mitään.

Nona oli iloinen BB-kokemuksestaan, mutta olisi halunnut jäädä taloon. Hän arvioi, että ehkä hänen olisi pitänyt olla hieman enemmän esillä, jotta olisi säilynyt talosta. Omasta mielestään Nona olisi tullut enemmän esiin, kunhan talossa olisi ollut vähemmän väkeä.

Voittajasuosikikseen Nona nimesi Artun ja Marjatta Olli-Pekan.

Lopullisissa äänestystuloksissa Marjatta keräsi vähiten ääniä saaden 8,9 % annetuista äänistä ja toinen häädetty Nona 29,7 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa ollut Julia voitti Nonaa vain 0,1 prosenttiyksiköllä ja tämän viikon häätöäänestyksen voitti Vili 31,6 % ääniosuudella.

Marjatan ja Nonan häädön jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta.

BB-talosta häädettiin Marjatta ja Nona – heidän matkansa talossa jäi vain viikon mittaiseksi! (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 25.10.2020 kello 22.55 ja 23.10: Uutista on päivitetty kauttaaltaan ja linkki lisätty.


Tulosta   Sähköposti