Syksyn Big Brotherin asukashaku aukesi viikonlopuksi - Vielä aikaa hakea sunnuntaihin saakka

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Syksyllä nähtävään Big Brother 2021 normikauteen asukashaku aukesi perjantaina yllättäen vielä muutaman päivän ajaksi. Tulevaksi syksyksi BB-taloon on vielä mahdollista hakea sunnuntaihin asti, kerrotaan BB-nettisivuilla.

Toukokuun alussa käynnistynyt toinen Julkkis-Big Brother on vielä kesken, mutta asukashaku syksyllä tulevaan Suomen Big Brotherin 12. taviskauteen on vielä auki ensi sunnuntaihin puoleen yöhön saakka. BB-nettisivujen mukaan asukkaaksi voi hakea täyttämällä BB:n virallisen hakulomakkeen.

Asukkaita Big Brother 2021:een haettiin jo keväällä, mutta haku päättyi jo maaliskuun alussa. Mattimyöhäisillä on nyt viimeinen mahdollisuus hakea tämän vuoden BB:hen. Nelonen kertoi tällä viikolla julkaistussa tiedotteessaan, että tähän mennessä BB-taloon ensi syksyksi on tullut tuhansia hakemuksia. Syksyllä alkava kausi kestää 12 viikkoa.

Big Brother 2021 nähdään syksyllä Nelosella ja Ruudussa, mutta julkkiskauden voittaja selviää ensi viikolla, torstaina 20. toukokuuta.

Lue lisää:
BB-rekryn loppurutistus: 48 tuntia aikaa hakea asukkaaksi! (BB-nettisivut)
Hae Big Brotheriin su 16.3.2021 kello 23.59 mennessä (BB-haku / eTribez-palvelu)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.