Kausi 2021

Syksyn Big Brotherin asukashaku aukesi viikonlopuksi - Vielä aikaa hakea sunnuntaihin saakka

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Syksyllä nähtävään Big Brother 2021 normikauteen asukashaku aukesi perjantaina yllättäen vielä muutaman päivän ajaksi. Tulevaksi syksyksi BB-taloon on vielä mahdollista hakea sunnuntaihin asti, kerrotaan BB-nettisivuilla.

Oikaisu: BB-haku päättyy jo 7. maaliskuuta

Uutisoimme perjantaina 5.3.2021, että haku BB-taloon vuodelle 2021 päättyy reilun viikon päästä sunnuntaina, mutta haku päättyykin jo nyt sunnuntaina 7. maaliskuuta. Big Brother -tuotanto kertoi haun päättymisestä Facebookissa.

Haku Big Brotheriin 2021 päättyy 7. maaliskuuta

Ruutukaappaus asukashakumainoksesta. Kuva: © Nelonen Media.

Asukashaku Suomen 12. Big Brotheriin käynnistyi helmikuun puolivälissä. Haku tämän vuoden BB:hen alkaa lähestyä loppuaan, sillä hakuaikaa on jäljellä enää muutama päivä. Haku päättyy jo tänä viikonloppuna, eikä viikon päästä, kuten aiemmin uutisoimme.

BB-taloon haetaan jälleen asukkaita - Big Brother 2021 asukashaku on käynnistynyt!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Uusi BB-kausi nähdään jälleen tänä vuonna. Nelonen Media tiedotti maanantaina, että Big Brother 2021 nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi syksynä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.