Big Brother uudistuu syksyllä - BB-talossa pärjää vain pelaamalla!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Suomen Big Brother nähdään tänäkin vuonna Nelosella ja Ruudussa, kun Nelonen Media ilmoitti asukashaun uudelle kaudelle käynnistyneen torstaina. Big Brother 2022 palaa ruutuun uudistuneena, sillä tänä vuonna BB-talossa pärjää vain pelaamalla.

Asukashaku Suomen 14. Big Brotherin normaalikauteen käynnistyi torstaina. BB-taloon etsitään asukkaita kaudelle, jonka luvataan olevan täysin uudenlainen aikaisempiin Suomi-kausiin nähden. Tulevalla kaudella BB-talossa pärjää vain pelaamalla, kerrotaan Nelonen Median tiedotteessa.

Kauden suurimpia uudistuksia on taktikoinnin salliminen. Perinteiseisesti Big Brotherissa vehkeily ja nimeämisistä puhuminen on ollut kiellettyä, mutta Nelonen Median tiedotteen mukaan tulevalla kaudella pudotuspeliä ei voi voittaa ilman taitavaa pelisilmää.

Nelosen vastaava tuottaja Maarit Suominen kertoo tiedotteessa, että asukkaiden on oltava valmiita pelaamaan. Big Brother saattaa Suomisen mukaan jopa palkita asukkaita hyvästä taktikoinnista. Suominen kuitenkin muistuttaa, että keskiössä on edelleen tuoda yhteen joukko ihmisiä, joilla halu jakaa tarinansa, puolustaa mielipiteitään ja seistä sanojensa takana.

Tulevalle kaudella asukkaita haetaan tuttuun tapaan erilaisista taustoista niin iän, kulttuurin kuin ammattien näkökulmasta. Edelleen Big Brotheriin hakevalta odotetaan, että asukas on valmis kertomaan mielipiteensä asioista, eikä hän myöskään kavahda kilpailua tai vaikeita valintoja. Hakijoita odotetaan tulevan jälleen runsaasti aikaisempien vuosien tapaan.

Big Brotherin hakulomakkeessa pyydetään ottamaan huomioon, että hakijalla on mahdollisuus viettää BB-talossa jopa kolme kuukautta. Uuden kauden avauspäivää ei ole kerrottu, mutta Nelonen Median tiedotteesta paljastuu, että kausi kestää myös tänä vuonna 12 viikkoa.

Haku uudelle kaudelle tapahtuu Nelosen verkkosivuilla olevan hakulomakkeen kautta.

Viime syksynä Big Brotherin normaalikauden voitti Jasmiina.

Big Brother 2022 nähdään syksyllä Nelosella ja Ruudussa.

Fanisivut.netin asukashakusivut

Katso myös:
Nelonen Median tiedote
Nelosen Big Brother -nettisivut
Big Brother 2022 hakulomake (Etribez.com)

Artikkelia on päivitetty 10.3.2022 kello 10.43: Täydennetty uutista Nelonen Median tiedotteen tiedoilla ja Maarit Suomisen kommenteilla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.