Nelonen ja MTV julkaisivat kevätohjelmistonsa, Big Brother puuttuu joukosta
Nelonen ja MTV julkaisivat kevätohjelmistonsa, Big Brother puuttuu joukosta
Mitä tarjolla BB-puutostilaan syksyksi 2023? - Poimintoja tarjonnasta Suomen kanavilta
Mitä tarjolla BB-puutostilaan syksyksi 2023? - Poimintoja tarjonnasta Suomen kanavilta
previous arrow
next arrow

Rankkuja ropisee jälleen - päivitetty 15.09.2009, 18:14

Asukkaat saivat kokea Big Brotherin ankaruuden jälleen tiistaina. Asukkaat ovat useaan otteeseen rikkoneet sääntöjä ja BB joutuu rankaisemaan asukkaita jo kolmatta kertaa tällä viikolla.

Big Brother on selvästi kiristänyt rangaistuslinjaansa tällä viikolla. Näemmä enää ei asukkaiden sääntörikkomuksia katsota läpi sormien. Jo maanantaina BB rankaisi asukkaista - siis slummin asukkaita - kahdesti. Tiistaina slummilaiset ovat läpikäyneet rankan treeniohjelman nimeämiskilpailussa ja tämän lisäksi BB jakelee rangaistuksia.

Asukkaat ovat syyllistyneet kolmeen sääntörikkomukseen. BB:n mukaan slummin asukkaat ovat virtsanneet toistuvasti BB-talon pihalle, slummin ja paratiisin rajaa on loukattu ja paratiisin asukas Lotta on luovuttanut hyödykkeitä slummin puolelle. Aso ja Esa J. ovat virtsanneet pihalle, rajan loukkaamiseen ovat syyllistyneet useat asukkaat ja Lotalta puolestaan putosi vahingossa valkosipuli slummin puolelle.

BB julkisti asukkaille rangaistuksen syyt alkuillasta. Etenkin slummilaiset olivat päät painuksissa julkistuksen jälkeen. Virtsaamisesta kuului eniten protesteja, että ketkä ne olivat ja ovathan muutkin niin tehneet, eli miksi vasta nyt rangottiin. Rajan loukkaussyytökset otettiin vastaan mukisematta ja Lotta pyyteli anteeksi vahinkoaan.

Raskaimmin tulevat rangaistukset otti Esa J., joka oli kallella kypärin ja istui penkillä hiljaisena kasvot vihaisen näköisenä. Tilannetta ei parantanut Ninon demonstraatio alueiden rajalla "onko tämä rajaloukkaus" -pohdinnalla. Esa J. ja muutkin ärähtivät, jolloin vahingoniloinen Nino hiljeni. Lopulta Esa J. poistui slummin makuuhuoneeseen hiljaa makoilemaan.

Big Brother ei ole vielä jakanut rangaistuksia, vaan BB palaa asiaan tämän suhteen.

Rangaistusten maanantai slummilaisille (14.9.2009)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.