Kommentti: Vihdoin asukkaat yllätetään

Enää kaksi yötä finaaliin, mutta finaaliviikon tunne on loistanut poissaolollaan. Näinköhän sitä tunnetta saadaan tänään ja huomenna, kun kaksi yllätyshäätöä suoritetaan.

Viime vuotta kaksi viikkoa pidempi kausi on muutaman päivän jälkeen ohitse. Finaaliviikko on ollut varsin yksitotinen ja viimeisen viikon fiilis on ollut hieman kateissa. Toistaiseksi kaikki on tuntunut perinteiseltä BB-viikolta viikkotehtävineen, mutta ehkä se on ollut tuotannon tarkoituskin, häivyttää asukkaiden mielestä se, että BB kohta loppuu.

Varmasti tänään saadaan jo finaaliviikon tunnetta, kun ensimmäinen yllätyshäätö kesken viikon toteutetaan. Viimeisenä voittajaäänestyksessä tänä iltana oleva asukas häädetään ja se on loistava käänne. Kesken viikon häätöjä on Suomen BB:ssä nähty, muttei tällä tavalla toteutettuna kuin tuotanto on sitä mainostanut.

Odotan innolla, mitä illalla tulee tapahtumaan ja mitkä ovat asukkaiden reaktiot, kun he tajuavat, että yksi asukas on poistunut talosta varoittamatta. Taloon jääville asukkaille, jotka vielä kärsivät pikkujoulubileiden aiheuttamasta krapulasta, tulee vihdoin jokin tilanne täysin puskista. Tätä tuskin kukaan pystyy ennakoimaan. Mielenkiintoista nähdä myös, millaisin tunnelmin on häädetty asukas - ja millaisessa vaatetuksessa.

Eipä ole viimeinen viikko vain laskettelua, kuten asukkaat ovat haaveilleet. Varmasti spekulointeja riittää ensi yöksi ja huomiseksi päiväksi, mutta kaikki ei ole vielä tässä. Lauantaina odottaa toinen yllätyshäätö, mutta osaavatko asukkaat jo odottaa tätä? Toivottavasti tuotanto on tarpeeksi innnovatiinen häätötavoissa, ettei näin käy. Ainakin tuotanto on  luvannut, että häädöt tapahtuvat eri tavoilla.

Ehkä vasta sunnuntaina päästään tähän lasketteluvaiheeseen ja kauden muisteluun, jota on luvattu. Asukkaat eivät ole paljon päässeet fiilistelemään menneitä tapahtumia. Sunnuntaina tulee kuitenkin pitkä päivä, jossa ei ole yleensä tapahtunut juuri mitään, on ehkä hyvä päästä näkemään vaikkapa videoklippejä kauden varrelta.

Vihdoin tähän kauteen saatiin jotain todella uutta ja yllättävää. Harmi, että tätä täytyi odottaa 12. viikolle saakka. Kauden tarkemman analyysin aika on myöhemmin, mutta aika valjuksi kausi olisi jäänyt ilman finaaliviikon yllätyksiä.


Tulosta   Sähköposti