Finaaliviikolle uusi käänne: Kaikki asukkaat ei välttämättä finaalissa

Vuoden 2021 Big Brotherin finaaliviikolle pääsivät Lasse, Aki, Jasmiina, Anssi ja Taavi. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.
Vuoden 2021 Big Brotherin finaaliviikolle pääsivät Lasse, Aki, Jasmiina, Anssi ja Taavi. Kuvat: © Jukka Alasaari / Nelonen Media.

Suomen 12. Big Brotherin normaalikauden viimeinen viikko alkoi maantaina. BB-talossa on jäljellä enää viisi asukasta, joista yksi voittaa Big Brotherin 30 000 euron voittopotin ensi sunnuntaina. Finaaliviikolle selviytyivät Lasse, Aki, Jasmiina, Anssi ja Taavi, mutta saattaa olla, että he kaikki eivät ole mukana sunnuntain finaalissa.

Sunnuntaina finaaliviikolle paikkansa varmistivat Lasse, Aki, Jasmiina, Anssi ja Taavi. Viimeisessä häätöäänestyksessä ennen finaalia BB-talon joutui jättämään Pekka. Kaikki taloon jääneet asukkaat ovat syyskuussa taloon astuneita alkuperäisasukkaita.

Kautta on jäljellä tämä päivä lukien enää seitsemän päivää ja ensi sunnuntaina on Big Brother 2021 -finaali. Viisi asukasta on finaaliviikolla, mutta kaikki heistä ei välttämättä ole sunnuntain finaalissa. Big Brotherilla on tarjolla tähän käänne, jota ei ole aiemmin Suomen BB:ssä ollut.

BB-nettisivuilla kerrotaan maanantaina, että Big Brother järjestää asukkaille perjantaina huutokaupan, jossa BB yrittää saada jonkun asukkaan myymään finaalipaikkansa. Huutokaupassa asukkaille tarjotaan koko ajan kasvavaa summaa rahaa siitä, että joku talossa olevista asukkaista jättäisi Big Brotherin kesken ennen finaalia. Jos joku tarttuu tarjoukseen, hän ei pääse finaaliin ja finaalissa on näin ollen vain neljä asukasta.

Tarjoukseen ei ole pakko tarttua ja kaikki ovat halutessaan mukana sunnuntain BB-finaalissa. Jos kukaan ei tartu Big Brotherin tarjoukseen, asukkailla on mahdollisuus jakaa tarjottu summa keskenään, sanotaan BB-nettisivuilla. Tässä tapauksessa asukkaiden on päästävä sopuun summan jakamisesta, mutta ns. kristillinen tasajako ei ole mahdollista. BB-nettisivuilla ei paljastettu maksimisummaa, mikä huutokaupassa on tarjolla.

Asukkaat eivät tiedä tästä käänteestä vielä mitään, vaan se paljastetaan heille myöhemmin. Sunnuntain häädön jälkeen asukkaat ovat spekuloineet kesken viikon häädön mahdollisuudesta finaaliviikolla, mutta he sopivat keskenänsä, etteivät aio siitä keskustella. Varmoja finaalipaikastaan he eivät kuitenkaan ole.

Tämän vuoden voittajaäänestys käynnistyy vasta perjantaina, kun on selvillä, kuinka monta asukasta finaalissa on. Voittajaäänestys on käynnissä perjantaista sunnuntaihin BB-finaalin loppuhetkille saakka, jolloin selviää Suomen 13. Big Brotherin normaalikauden voittaja.

Big Brother 2021 huipentuu finaaliin ensi sunnuntaina, jossa on siis neljä tai viisi asukasta.

Finaaliviikolla luvassa täysin ennennäkemätön käänne – yksi asukas saattaa vielä poistua talosta ennen finaalia (BB-nettisivut)

Pekka häädettiin BB-talosta viikko ennen finaalia - Viisi asukasta finaaliviikolle (21.11.2021)

Big Brother 2021 Finaali Nelosella sunnuntaina 28.11.2021 kello 21.00-23.00

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.