Tuhmurilistan kärkitila teki Sannasta BB-talon nuhteettomuuden ylitarkastajan

BB-talon nuhteettomuusylitarkastaja Sanna toimessaan. Kuva: © Nelonen Media.
BB-talon nuhteettomuusylitarkastaja Sanna toimessaan. Kuva: © Nelonen Media.

Tämän kauden ensimmäinen rangaistus laitettiin täytäntöön keskiviikkona. Big Brother laittoi asukkaat arvioimaan, ketkä ovat olleet talon pahimmat sääntörikkojat ensimmäisten päivien aikana.

Asukkaat ovat alkukaudesta rikkoneet usein BB-talon sääntöjä. Big Brother määräsi asukkaita kokoontumaan ruokapöydän ääreen keskustelemaan, ketkä ovat rikkoneet sääntöjä ja mitä sääntökohtia. Avuksi asukkaille annettiin sääntökirjan BB-talon kymmenen käskyä.

Keskustelussa asukkaat miettivät, mitä sääntöjä on tullut rikottua ja tämän perusteella asukkaat piti listata valkotaululle tuhmimmasta kiltimpään. Tuhminta asukasta odottaisi rangaistus. Asukkaat muistelivat, että etenkin tuotannosta on puhuttu paljon ja usein keskustelunavaus on tullut Sanna Ukkolan suunnalta.

Pikku hiljaa tuhmurilista alkoi rakentua kiltimmistä lähtien, jotka oli asukkaiden mielestä helpompi löytää. Kilteimmäksi asukkaaksi valittiin Markku Pulli, josta kaikki taisivat olla yhtä mieltä. Pöydän ääressä pohdittiin mm. miten eritasoiset rikkeet sijoittuvat listalla ja oliko esimerkiksi Roni Bäckin porealtaaseen meno iso rike, kun hän ei tiennyt sen olleen kiellettyä toisena päivänä.

Lista saatiin valmiiksi ja lopulta sen kärjessä oli Sanna. Tuhmurikeskustelun lopuksi palautettiin mieleen Sannan makkarista eilen ulostuoma riippumatto, josta hän sai sääntörikkomuskuulutus. Sanna tunnusti, ettei hän ollut lukenut säännöistä kaikkea "pienellä painettua", eikä sitä riippumaton siirtämistä kielletty eilisissä ohjeissa. Hänen mielipiteensä sai kuitenkin tyrmäyksen naururemakan saattelemana muilta asukkailta.

Tuhmurilistan ykkönen sai rangaistuksensa alkuillasta. Big Brother nimitti Sannan BB-talon nuhteettomuusylitarkastajaksi. Hänen piti valvoa, että asukkaat noudattavat sääntöjä ja pitää kirjaa mahdollisista sääntörikkeistä. Sannan piti myös estää sääntörikkeitä ennalta. Ylitarkastajan pestiään varten hän sai virkapuvun, silmälasit, tekoviikset sekä kirjanpitovälineet.

Ylitarkastaja Sanna kertoi asukkaille pelisäännöt ja BB-talon sääntöjen lisäksi Sanna aikoo valvoa mm. asukkaiden kiroilua, josta hän merkitsee kansioonsa rikeleiman. Sanna oli valppaana heti alusta lähtien ja vain muutama minuutti tehtävän alkamisen jälkeen jakoi Sanna rikkeen Petra Ollille päiväunikiellon rikkomisesta.

Myös muut asukkaat joutuivat haukansilmän lailla valvovan ylitarkastajan uhriksi. Ainakin alkuun kaikki olivat hyvässä hengessä mukana ja ylitarkastajan moitteet otettiin hymyhuulin vastaan.

BB-talon tuhmurilista ke 5.5.2021

1. Sanna
2. Sara
3. Nina
4. Aleksi
5. Rosa
6. Sedu
7. Roni
8. Janne
9. Petra
10. Toni
11. Sani
12. Pinja
13. Markku

Big Brother järjestää käräjät toistuvista sääntörikkomuksista - Tuhmimmaksi valittu Sanna saa rangaistuksen (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.