Nabaz, Jerry, Kirsi ja Aleksi rikkoivat sääntöjä - Joutuivat kertomaan nimeämispisteensä

Aleksi kertoo nimeämispisteitään Heidille, Reeo seuraa taustalla kuntopyörän päällä. Kuva: © Nelonen Media.
Aleksi kertoo nimeämispisteitään Heidille, Reeo seuraa taustalla kuntopyörän päällä. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talossa on rikottu sääntöjä, josta Big Brother antoi neljälle asukkaalle rangaistuksen. Asukkaat olivat rikkoneet nimeämissääntöjä tai kertoneet neuvotteluhuoneen keskusteluista.

Lauantai-illan vietto keskeytyi Big Brotherin toimittamaan postiin. Kirjeessä oli ikäviä uutisia ainakin muutamalle asukkaalle, sillä neljä asukasta oli syyllistynyt sääntörikkomuksiin. Big Brother nimesi kirjeessä sääntörikkojiksi Kirsin, Aleksin, Nabazin ja Jerryn.

Kirsi, Nabaz ja Jerry olivat keskustelleet nimeämisistä nimeämispisteiden antamisen ja niiden tulosten julkistamisen välillä. Tämä on edelleen kiellettyä, vaikka muuten nimeämisistä saa puhua. Aleksi puolestaan syyllistyi neuvotteluhuoneen keskustelujen paljastamisesta ennen kuin häätöäänestykseen joutuneet olivat asukkaiden tiedossa.

Häätöäänestykseen joutuneet asukkaat kerrottiin asukkaille lauantaina päivällä. Ainakin Kirsi oli tehnyt sääntörikkeen tänä aamuna, kun BB soitti "prööt-äänen" kesken aamuisen keskustelun Nabazin ja Milenan kesken.

Rangaistuksena nelikko joutui paljastamaan tämän viikon nimeämisensä perusteluineen. Kuten Big Brother asian muotoili, Kirsi, Aleksi, Nabaz ja Jerry saivat nyt puhua nimeämisistä sydämensä kyllyydestä, sillä heidän piti kertoa pisteet ja perustelut tarkalleen jokaiselle asukkaalle erikseen.

Kukin sääntörikkoja teki suorituksen, kun Big Brother kuulutti hänen nimensä. Tämän jälkeen asukkaan piti kiertää jokainen asukas, eikä saanut tehdä esimerkiksi niin, että jos moni asukas on olohuoneessa, voisi rikkeestä selvitä yhdellä kertomisella.

Muut asukkaat saivat siis tietää rangaistun nelikon nimeämispisteet. Reeon johtamat "roomalaiset" alkoivat jo juonia, että he voisivat pelastaa Heidin, joka on riskissä joutua keskiviikon häätöön ja laittaa häätöön kaksi Kirsin porukoista, jos he voittavat häätökisan. Heidän teoriansa on, että tällöin "kirsiläiset" joutuisivat häätämään yhden omistaan.

Rangaistuksen kärsineet ottivat rangaistuksensa suhteellisen kevyesti. Tosin Kirsin ilta veti mietteliääksi, sillä hän sanoi Milenalle, että hän joutuu ehkä miettimään asioita nyt uudelleen.

Ruzbeh, Tuula, Jerry ja Miikka joutuivat neljänteen häätöäänestykseen - Miikka vaihdettiin häätöuhan alle (16.9.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.