Tupakkakopit menivät säppiin, tupakointi kielletty BB-talossa

Big Brother sulki BB-talon tupakkakopit rangaistuksena. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother sulki BB-talon tupakkakopit rangaistuksena. Kuva: © Nelonen Media.

Tupakoitsijat kokivat järkytyksen sunnuntaina, kun Big Brother sulki pihan tupakkakopit. Asukkaat epäilivät, että Sofian sääntörikkomus oli syynä koppien sulkemiseen.

Asukkaat olivat viettäneet Heidiä lukuun ottamatta viime yön BB-talon pihalla päällikön päätöksellä. Heidi valitsi itselleen edun ja muille vahingon. Heidi sai nukkua päällikön huoneessa ja hän sai taloon viestin äidiltään. Muut asukkaat yöpyivät makuupusseissa pihalla. Tilannetta hankaloitti yöllä alkanut rankahko sade.

Päivällä asukkaille tuli lisää ikäviä uutisia, ainakin tupakoitsijoille. Terassin verhot olivat olleet suljettuna jonkin aikaa, kunnes ne päivällä avautuivat. Asukkaat hämmästyivät, kun tupakkakoppien eteen oli vedetty laudat ja teksti "KÄYTTÖKIELLOSSA". Kaikki eivät olleet uskoa, kun Nabaz kertoi näkemäänsä pihalta.

Sofia tajusi välittömästi mistä oli kyse. Hän oli eilisiltana testannut sähkötupakkalaitettaan sisällä, koska hänellä oli toinen ilmeisesti kadonnut. Sofian mukaan hän halusi vain kokeilla, toimiiko se. Eilisessä 24/7:ssa näkyi, kuinka Sofia kokeili kahdesti lyhyen aikaa sähkötupakkaa keittiössä, mutta ei varsinaisesti polttanut. Sofia yritti myös Mian kanssa etsiä kadonnutta laitettaan, ilmeisen tuloksetta.

Jo eilisiltana Sofia oli ymmärtänyt, että hän oli rikkonut sääntöjä. Hän epäili saavansa kovan rangaistuksen, että hänet jopa poistettaisiin talosta. Huolestaan Mervelle kertonut Sofia oli todella allapäin ja Merve yritti tsempata ja ei uskonut, että noin kovaa rangaistusta tulisi. Asiaan ei tullut kuitenkaan lisätietoa vielä eilisen aikana.

Sofia testasi sähkötupakkalaitettaan eilen keittiössä. Kuva: © Nelonen Media.
Sofia testasi sähkötupakkalaitettaan eilen keittiössä. Kuva: © Nelonen Media.

Nähtyään suljetut tupakkakopit, Sofia kertoi kokeilustaan muille asukkaille ja julkisesti asukkaat olivat ymmärtäväisiä. Sofia oli pahoillaan etenkin Miikan ja Millan puolesta ja pyyteli kovasti anteeksi. Miikka sai ilmeisesti päiväkirjahuoneesta vahvistuksen, että talon tupakointisääntöjä on rikottu ja tästä syystä tupakkakopit ovat suljettu.

Vaikka julkisesti Sofia ei saanutkaan kritiikkiä, selän takana Sofia sai rapaa niskaansa. Etenkin Milla ja Salla arvostelivat Sofian toimintaa ja kuinka se kohdistuu tupakoitsijoihin. Millaa harmitti, että Sofian ei edes tarvitsisi käyttää sähkötupakkaa, hän tekee sitä vain huvin vuoksi ja on Millan mukaan lopettanut sen käytön.

Millan tuskaa lisäsi se, että hän on häätöuhan alla ja hermot ovat muutenkin kireällä mm. viime yön jäljiltä. Hän pelkäsi, että voisi räjähtää muiden edessä tällaisessa tilanteessa. Sallalla ja Millalla tuli myös mieleen, että tupakointikielto voi johtua myös siitä, että tupakkakoppien sääntöjä on yleisesti rikottu. Tänä vuonna tupakoitsijat eivät saa puhua muille asukkaille tupakoidessaan.

BB-nettisivuilla vahvistetaan, että tupakkakoppien käyttökiellon syy on Sofian sääntörikkomus. Käyttökiellon pituudesta ei ole tietoa, mutta asukkaat epäilivät sen kestävän ainakin muutaman päivän.

Sofia saa rangaistuksen sisällä sauhuttelusta – tupakkakopit käyttökieltoon (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.