Uusilla asukkailla erilainen sisääntulo - Milena ja Mathias polkivat saunan lämpimäksi

Mathias ja Milena polkemassa saunaa lämpimäksi. Kuva: © Nelonen Media.
Mathias ja Milena polkemassa saunaa lämpimäksi. Kuva: © Nelonen Media.

BB-talo sai perjantaina kaksi uutta asukasta, kun Milena ja Mathias liittyivät asukaskatraaseen. Heidän sisääntulonsa oli hieman erilainen, kun Big Brother laittoi heidät heti polkemaan kuntopyörää.

Perjantai oli sujunut BB-talossa rauhallisissa merkeissä. Pientä elämää toi Big Brotherin antamat rangaistukset asukkaiden kurittomasta käytöksestä alkukauden aikana. Asukkaat eivät vieläkään ole oppineet elämään rikkomatta talon sääntöjä.

Sofia oli jäänyt kiinni päiväunikiellon rikkomisesta eilisen nimeämiskilpailun aikana, kun hän itse oli jo kilpailun keskeyttänyt. Rangaistuksena Sofia joutuu pitämään silmälappua silmillään aina, kun BB soittaa talossa nukkumisääntä. Sofia ei tietenkään saa nukkua silmälaput silmillään.

Lisää rankkua ropisi, kun Big Brother huomautti asukkaita, että sääntöjä on rikottu lukuisista huomautuksista huolimatta. Tästä syystä Big Brother käski valita eniten sääntöjä rikkoneen asukkaan, joka ottaa kontolleen Merven jääkaapin avaimen, Kirsin kylmän suihkun ja Nabazin tiskaamisen. Asukkaat joutuivat neuvottelemaan, kuka on eniten rikkonut sääntöjä ja henkilöksi valitaan Heidi.

Uusilla asukkailla heti hiki pintaan

Iltapäivällä asukkaat haaveilivat juhlista illaksi ja osa spekuloi, tuleeko tänään uusia asukkaita. Asukkaat heittelivät, minkälaisia ja kuinka paljon asukkaita kenties tulee. Odotukset nousivat, kun Big Brother käski asukkaat sisälle ja sulki terassin verhon. Noin parin tunnin odotuksen jälkeen asukkaat pääsivät jälleen ulos ja aluksi ilmassa oli pettymystä, sillä he näkivät terassin katoksessa vain kaksi kuntopyörää.

Ennen kuin asukkaat päästettiin ulos, oli pihalle tullut kaksi uutta asukasta. Tehtäväareenan ovesta pihalle ensin saapui Milena, joka pyöri katoksessa yksikseen höpötellen. Hän tutki kuntopyöriä ja niiden viereen laitettuja energiajuomia ja -patukoita. Muutaman minuutin kuluttua Milena sai seuraa Mathiaksesta.

Uudet asukkaat aloittivat heti juonittelun ja pohtimaan, kuinka "roomalaisten" liitto saadaan murrettua. He alkoivat pohtia, kenen kanssa kannattaisi liittoutua ja millaista taktiikkaa olisi hyvä noudattaa. Liian paljon ei kannattanut paljastaa heti, mitä he tietävät, tuumivat Milena ja Mathias.

Talossa olleet vanhat asukkaat pääsivät hetkeä myöhemmin ulos ja astuttuaan terassille, he havaitsivat saaneensa uusia kämppiksiä. Milena ja Mathias olivat kuitenkin lasitetun katoksen sisällä, eivätkä uudet ja vanhat päässeet heti suoraan kontaktiin. Ensimmäiset tutustumiset tehtiin huudellen lasin läpi.

Muut asukkaat kannustavat uusia asukkaita kuntopyöräilyn aikana. Kuva: © Nelonen Media.
Muut asukkaat kannustavat uusia asukkaita kuntopyöräilyn aikana. Kuva: © Nelonen Media.

Big Brother kertoi asukkaille, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Milenan ja Mathiaksen kunniaksi järjestetään juhlat, mutta uusien asukkaiden on tätä varten poljettava sauna lämpimäksi kuntopyörillä. Terassin televisioon tuli saunamittari, jossa oli asteikko nollasta 80:een. Milena ja Mathias istuivat pyörien selkään ja alkoivat polkea. Saunamittari alkoi liikkua ja, vaikka etenkin Mathiaksella näytti olevan huono kunto, reilun viiden minuutin polkemisen jälkeen saunamittari napsahti 80:een.

Kun sauna oli poljettu lämpimäksi, toivotti Big Brother Milenan ja Mathiaksen tervetulleeksi taloon ja asukkaat pääsivät tutustumaan toisiin kunnolla, kun terassin lasiovet sai avata. Milena ja Mathias saivat tovin kertoa itsestään ja vastata muiden asukkaiden kysymyksiin pihalla, sillä asukkaat suljettiin pihalle juhlien valmistelua varten.

Vähän myöhemmin asukkaat pääsivät takaisin sisään, missä heitä odotti pöydälle katettuna juomia ja herkkuja. Tuttuun tapaan ilta alkoi juomien jakamisella, jonka Big Brother keskeytti postillaan. Asukkaat saivat kepeän iltatehtävän pitää hauskaa, eikä heidän tänä iltana tarvise juonitella tai luoda liittoumia, kertoi BB kirjeessään. Saa nähdä, kuinka hyvin tämä toteutuu.

Uusien asukkaiden tervetulojuhlat pääsivät rennoissa tunnelmissa liikkeillä, vaikka Big Brother hieman kujeili uusien asukkaiden kustannuksella vaihtamalla hetkeksi olohuoneen valaistusta, kun Milena ja Mathias katselivat olohuoneen pelleseinää.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.