Cheryll, Maria ja Niko kolmanteen häätöäänestykseen - päivitetty 17.09.2008, 23:21

Kolmansien nimeämisten tulokset aiheuttivat kovan reaktion vanhojen asukkaiden keskuudessa keskiviikkona. Monella oli itku silmässä, kun Big Brother kertoi Cheryllin, Marian ja Nikon olevan tämän viikon häätöäänestyksessä.

Asukkaat oli koottu tuttuun tapaan sohvalle kuulemaan nimeämisuutiset. Hetken odottelun jälkeen kaiuttimista kuului kolmen asukkaan nimet, jotka olivat siis Cheryll, Maria ja Niko.

Ensimmäisenä nimiin reagoi Mia, joka huusi hämästyksissään kuullessaan nimet. Tämän jälkeen kyyneleet nousivat rokkaritytön silmiin. Nimetyistä Maria oli aivan tuohduksissaan ja Niko poissa tolaltaan, kun puolestaan Cheryll otti tilanteen kohtuullisen rennosti. Etenkin Maria purki pahaa oloaan Andreakselle muiden asukkaiden pelaamisesta ja kuka oli kenellekin antanut pisteitä.

Mian ohella vahvasti häätöuutisiin reagoi Marianne, joka itki hetken aikaa voimakkaasti saaden tukea Harrilta ja Johanilta. Nimeämisuutiset laukaisivat Mariannessa ikäväntunteen maanantaina talosta poistettua Mariannaa kohtaan. Vähän aikaa Marianne oli jopa sitä mieltä, että hän olisi halunnut palata henkilökuntalaisen rooliin saadakseen muuta mietittävää. Big Brother ei kuitenkaan päästänyt Cherylliä kysymään asiasta pk-huoneeseen, kun Marianne pyysi Cherylliä tämän tekemään. Toipuminen tapahtui lopulta nopeasti ja hymy palautui 19-vuotiaan huulille ja kohta Marianne oli purkamassa paineitansa lisähuoneen kuntosalilla.

Muuten ilta BB-talossa jatkuu kireissä tunnelmissa. Osa asukkaista ei varmaankaan arvannut, että uudet ovat nimenneet näissä nimeämisissä ja heidän pisteensä ovat vaikuttaneet nimeämistuloksiin.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Katso lisää BB-nettisivuilta:
Nimeämispisteet ja -perustelut
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.