Finaaliäänestys käynnistyi! - päivitetty 24.11.2008, 20:06

Big Brotherissa on jäljellä enää neljä asukasta ja yksi viikko. On aika ratkaista voittaja ja se ratkeaa Finaaliäänestyksessä, joka käynnistyi maanantain BB Extra -lähetyksessä.

Neljännen BB-kauden finalistit ovat Anniina, Jarmo, Johan ja Tero. Voittotaistelu käydään heidän välillään. Tämän vuoden Finaaliäänestyksessä voi ensimmäistä kertaa antaa suosikeilleen plussaa ja inhokeilleen miinuksia. Eli kenen haluaa voittavan, sille plussaa ja kenen ei halua voittavan, sille miinusta.

Finaaliäänestys käynnistyi maanantaina ja se kestää sunnuntaihin asti. Äänestys päättyy Subin suorassa kaksituntisessa Finaalilähetyksessä, jota juontaa Vappu Pimiä. BB-taloon viimeiseksi jäävä asukas on Big Brother -voittaja vuonna 2008. Katsojat päättävät, kuka tämä asukas on!

Big Brother 2008 Finaali Subilla su 30.11.2008 klo 21.00 alkaen!

Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.