Viimeinen viikkotehtävä: Pieni suuri planeetta - päivitetty 24.11.2008, 18:09

Big Brother -talon neljä viimeistä asukasta, eli finaalinelikko sai kauden viimeisen viikkotehtävän maanantaina iltapäivällä. Asukkaat saivat tehtäväkseen pelata Playstationilla Little Big Planet -peliä ja ostaa siihen harjoitusaikaa.

Finalisteista ainakin miehet epäilivät, ettei viimeisellä viikolla tulisi ollenkaan viikkotehtävää. He olivat sitä mieltä, että tällä viikolla asukkaille annettaisiin vain päivätehtäviä, joita heidän pitää suorittaa.

Luulo osoittautui kuitenkin vääräksi, sillä iltapäivällä asukkaat kutsuttiin sohvalle viikkotehtävää varten. Viimeisenä viikkotehtävänä asukkaat saavat pelata Playstationilla. Aivan vapaata pelaaminen ei kuitenkaan ole, sillä heidän on ansaittavat pelaamiseen harjoitteluaikaa päivätehtävillä. Päivätehtävät tulevat olemaan luovia ja fyysisiä.

Asukkaiden pelattavaksi annettu peli on Little Big Planet, joka on eräänlainen virtuaaliympäristö, joka asukkaiden pitää rakentaa mieleisekseen. Viikkotehtävän tavoitteena on selviytyä harjoittelun jälkeen pelin Afrikka-tasoista ryhmänä.

Eniten ongelmia ensimmäisen pelikerran jälkeen tuntui olevan Anniinalla ja Terolla. Tuttuun tapaansa Anniina esitti muille asukkaille paljon kysymyksiä, eikä hän tuntunut ymmärtävän kaikkia pelin tapahtumia. Myös Tero oli hieman pihalla, mutta Jarmo ja Johan olivat paremmin pelissä sisällä.

Viikkotehtävän ratkaisu tapahtuu torstaina oikealla tasohyppelyradalla. Tehtäväalueelle rakennetaan rata, jonka asukkaat joutuvat läpäisemään itse. Heille tätä ei ole kuitenkaan kerrottu, vaan he luulevat viikkotehtävän ratkeavan pelikonsolilla pelaamalla.

Vedonlyöntiprosentikseen asukkaat asettivat 99:n.

Viikkotehtävän kuvaus Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.