Cathy asteli Suomen BB-taloon!

Sunnuntai-iltana Suomen Big Brother -taloon asteli Filippiinien BB:stä tullut vaihdokkiasukas Cathy. Suomalaisasukkaita vaivannut Kätlinin poistumisen mysteeri ratkesi samalla.

Cathy meni BB-taloon suoran Talk Show -lähetyksen aikana. Ennen taloon astumistaan Cathy antoi lyhyen haastattelun Talk Show -juontaja Vapulle. Haastattelusta selvisi, että Cathy oli oppinut suomalaisia tervehdyksiä ja se, ettei hän usko viikon aikana rakastuvansa talossa. Cathy odotti innolla uusia asuintovereitaan.

Astuttuaan taloon Cathy sai lämpimän vastaanoton. Yllättyneet suomalaisasukkaat lähtivät halaamaan uutta tulokasta ja pian heille selvisi, että kyseessä oli vaihdokkiasukas Filippiineiltä. Samalla selvisi, mihin Kätlin oli mennyt.

Aluksi selvitettiin toinen toisille nimet ja tehtiin lyhyet esittelyt. Cathy kehui Suomen BB-taloa ja hämmästeli talon isoa televisiota. Talk Show'n jälkeen asukkaat pääsivät tarkemmin esittelemään taloa Cathylle ja toisiin tutustuminenkin pääsi parempaan vauhtiin.

Asukasvaihto toteutetaan nyt toista kertaa peräkkäin Suomen BB:n historiassa. Viime vuonna asukasvaihto toteutettiin Afrikan BB:n kanssa, kun Munya tuli Suomeen ja Johan meni Etelä-Afrikkaan.

Cathy Suomen BB-taloon Talk Show'ssa, Kätlin tv-haastattelussa Filippiineillä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.