Noora ja Petri häädettiin semifinaalissa, finaalinelikko on selvillä!

Big Brother 2010:n finaalinelikko selvisi torstaina, kun semifinaaliäänestys ratkesi. Noora ja Petri häädettiin BB-talosta vain kolme päivää ennen tämän kauden Finaalia.

Viime sunnuntaina BB-taloon jäi kuusi asukasta, jotka alkuun luulivat olevansa jo Finaalissa. Tiistaina asukkaille kuitenkin paljastettiin, että he ovat vasta semifinalisteja ja semifinaaliäänestys on käynnissä. Torstaina heistä kaksi tulisi häädetyksi talosta vain kolme päivää ennen Finaalia.

Tuplahäätö toteutui torstain BB Extrassa, jossa oli käynnissä todellinen Supertorstai. Asukkaat pääsivät pakkaamaan - osa viimeistä kertaa - pari tuntia ennen Extran alkua. Marikaa kiinnosti ennen suoraa lähetystä, mitä illalla tulee tapahtumaan, onko se erilaista sunnuntaihin verrattuna. Nino veikkasi, ettei ole mitään studiota, vaan häädetyt joutuvat vain Extran lähetykseen.

Asukkaat komennettiin hieman ennen iltaseitsemää sohville pian alkavaa Extraa varten. Extran juontaja Elina Viitanen otti ennen häätöä pari taloyhteytta aivan kuten sunnuntain Talk Show'ssa. Pienen tenttauksen jälkeen oli häädön aika. Semifinaaliäänestyksessä kaksi huonoiten menestynyttä asukasta tultaisiin häätämään talosta yhtä aikaa.

Kolmantenatoista talosta häädettiin Noora, jonka jälkeen kaiuttimista kuului neljäntenätoista häädetun Petrin nimi. Nino oli yllättynyt Petrin nimen kuulemisesta. Tuttuun tapaan häädetyillä oli minuutti aikaa hyvästelllä muut asukkaat. Hyvästelyn jälkeen häädetty kaksikko hävisi häätöovesta kamerakäytävään.

Taloon jäänyt nelikko on nyt finaalinelikko. Nino oli aivan hölmistynyt siitä, että on yhä talossa. Eetu puolestaan sai kyyneleet silmiinsä finaalipaikasta. Muut asukkaat tulivat taputtelemaan tamperelaista selkään ja ainakin Marika ja Nino halasivat Eetua. Kohtapuolin finaalinelikko onnitteli toisiaan siitä, että he ovat talossa loppuun asti ja poistuvat talosta vasta tulevana sunnuntaina Finaalissa.

Noora ja Petri menivät talosta suoran BB Extran haastatteluun. Petri totesi, ettei hän oli helpottunut, eikä hän ollut katkera putoamisestaan kalkkiviivoilla. Häntä ei harmittanut, ettei hän päässyt taistelemaan 50 000 €:sta sunnuntain Finaalissa. Nooralla oli tosi hyvä fiilis myös ja hänen tavoitteensa talon osalta täyttyivät.

Semifinaaliäänestyksessä Noora ja Petri jäivät siis viimeisiksi. Noora oli äänestyksen kuudes 2,9 prosenttiyksikön erolla Petriin. Petrin ja ensimmäisenä Finaaliin selvinneen Eetun ero oli vain 0,12 prosenttiyksikköä. Kärkikolmikon prosenttiosuuksia ei ole julkistettu.

Tämän vuoden finaalinelikko on siis selvillä. Big Brother 2010 -Finaaliin tiensä selvittivät Eetu, Marika, Niko N. ja Nino. Joku heistä voittaa 50 000 € ensi sunnuntaina pidettävässä BB-Finaalissa. Finalistien ainoa alkuperäisasukas on Marika, joka astui taloon BB:n ensimmäisenä päivänä 24. elokuuta. Muista Finalisteista uusvanhat Niko N. ja Nino tulivat taloon reilua viikkoa myöhemmin 1. syyskuuta ja Eetu vasta 13. lokakuuta.

Joku loppunelikosta tekee seuraa Pertulle, Sarille, Saulille, Anniinalle ja Asolle, jotka ovat aikaisemmat Suomen Big Brotherin voittajat. Tämän vuoden BB:tä on jäljellä torstain jälkeen enää kolme päivää.

Big Brother 2010 Finaali Subilla sunnuntaina 28.11.2010 klo 21.00!

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Noora häädettiin kolmantenatoista asukkaana BB-talosta
Näistä Noora muistetaan
Petri häädettiin neljäntenätoista asukkaana BB-talosta
Näistä Petri muistetaan
He ovat Big Brother 2010 -finalistit!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.