Seiska: Marikan läppäisy oli Hannun poiston syy

Sunnuntaina päättynyttä Big Brother -kautta leimasi osaltaan lukuisat talosta poistamiset. Yksi mysteereistä oli Hannun poistaminen kahdeksannella viikolla, johon saatiin lisävalaistusta BB:n Finaalin jälkeen.

Hannu poistettiin BB-talosta kahdeksannella viikolla lauantaina eräiden bileiden jälkeisenä päivänä. Illan bileissä Hannu oli BB-tuottaja Mikko Räisäsen mukaan rikkonut erään asukkaan fyysistä koskemattomuutta. Seuraavana sunnuntaina Talk Show -lähetyksessä tarkennettiin, ettei syynä olleet samaisissa bileissä Hannun ja Inkan läheiset tunnelmat porealtaassa.

Tapaus puhututti pitkään tapahtuneen jälkeen, koska ilmassa oli enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Vihdoin tapahtuneeseen saatiin lisävalaistusta BB-kauden päätösbileissä suoraan Hannulta. Ennen finaalisunnuntaita Hannusta ei oltu juuri kuultu julkisuudessa, joten miehen oma versio tapahtuneesta on jäänyt hämärän peittoon. Hannu avautui päätösbileissä Seitsemän Päivää -lehdelle, jossa hän paljasti syyn poistamiseen. Hannu tunnisti, että hän läppäisi Marikaa ohimolle sormen päillään.

Hannu oli ennen poistamistaan kovia voittajasuosikkeja. Erityisen kovaa kritiikkiä Hannun poistaminen aiheutti, koska lähes vastaavanlaisesta tilanteesta Elisabet oli jäänyt täysin ilman rangaistusta heitettyään Petriä maissilla ja painettuaan Petrin pään sekunniksi porealtaan pinnan alle.

Lue Hannun haastattelu Seitsemän Päivää -lehdestä(29.11.2010)

Lue lisää Hannun tapauksesta:
Hannu on poistettu BB-talosta! (16.10.2010)
Inka ei syynä Hannun tapaukseen (18.10.2010)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.