Asukkaat saivat kuulla Mikaelin voittaneen finaaliviikkoäänestyksen

Perjantaina BB-talossa järjestettiin Meksiko-bileet onnistuneen jatkuvan päivätehtävän ansiosta. Bileissä Mikael ja muut asukkaat saivat kuulla, että Mikael oli finaaliviikkoäänestyksen voittaja.

Tämän vuoden Big Brotherin toisella viikolla järjestettiin finaaliviikkoäänestys, jossa katsojat saivat äänestää yhden asukkaan suoraan finaaliviikolle. Katsojaäänestyksen voitti Mikael, joka paljastettiin katsojille heti äänestyksen päätyttyä, mutta asukkailta tämä tieto pimitettiin. Tällä viikolla Big Brother päätti julkaista tämän tiedon myös asukkaille perjantain isoissa bileissä.

Asukkaat onnistuivat tiistaina alkaneessa jatkuvassa päivätehtävässä nimeltään kielletyt sanat. Tehtävässä asukkaiden piti välttää sanoja, joita kullekin oli annettu neljä kappaletta. Jokaisesta sanotusta kielletystä sanasta tai sanonnasta piti ottaa sähköshokki, jotta jatkuva päivätehtävä onnistuisi. Palkintona onnistuneesta tehtävästä olisi isot bileet.

Perjantaina iltapäivällä asukkaat saivat tietää onnistuneesa kielletyt sanat -tehtävässä. Palkintona olivat Meksiko-bileet, joiden aluksi Veera ja Ben valmistivat alkdrinkit ja ne juotiin sohvaryhmällä. Alkudrinkkien aikaan BB näytti asukkaille videon, jossa kerrottiin, että heille paljastetaan illalla finaaliviikkoäänestyksen voittaja.

Jo tämä video aiheutti kauhean huutokonsertin ja spekulaation. Osa epäili, ettei paljastusta tule ollenkaan ja osa ei halunnut tietää finaaliviikkoäänestyksen voittajaa. Se, että tieto olisi salassa, perusteltiin sillä, että sitten alettaisiin nuoleskelemaan voittajaa ja voittajakin voisi muuttaa käytöstään. Tosin osa arveli paljastuksen tulevan, koska taloon olisi mitä luultavimmin tulossa uusia asukkaita.

Bileet pääsivät kunnolla käyntiin myöhemmin illalla, kun BB toimitti asukkaille rekvisiittaa sekä ruokaa ja juomaa. Ilta käynnistyi iloisissa tunnelmissa. Lopulta tuli paljastusvideon aika, jossa asukkaat saivat kuulla Mikaelin voittaneen finaaliviikkoäänestyksen.

Asukkaat menivät onnittelemaan Mikaelia, mutta Mikael ei pitänyt käännettä hyvänä juttuna. Mikael oli huolissaan, että muut tulevat nuoleskelemaan ja samasta aiheesta Suvi puhui suureen ääneen. Suvi tuntui suorastaan syyllistävän Mikaelin välittömästi, vaikka paljastuksesta oli kuulunut vain muutama minuutti.

Asukkaiden keskuudessa äänestyksen voittajasuosikki oli Ben, joka pettyi, ettei voittanutkaan äänestystä. Kilpailuhenkinen Ben, joka on myös juonitellut talossa, esitti harmistuksensa illan aikana monille asukkaille. Ben silti uskoo, että hän on hyvissä asemissa ja hän menee vielä finaaliin.

Finaaliviikkoäänestyksen voittaja on suojassa nimeämisiltä ja häätöäänestyksiltä aina finaaliviikolle saakka.

Lue myös:
Mikael voitti finaaliviikkoäänestyksen! (11.9.2011)
Kielletyt sanat aiheuttavat sähköshokkeja asukkaille (12.10.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.