Terhi harkitsi luovuttamista, jää kuitenkin taloon

Terhin mieliala oli keskiviikkona todella maassa ja se vei naisen luovuttamisen partaalle. Torstaina Terhi kuitenkin päätti, että ei aio luovuttaa Big Brotheria, vaan jatkaa talon asukkaana.

Keskiviikkona Terhin huono päivä alkoi heti herätyksestä. BB oli jakanut asukkaat omiin makuuhuoneisiin, miehet varsinaiseen makuuhuoneeseen ja naiset lisähuoneeseen. Terhiä ärsytti, että hän joutui nukkumaan naisten kanssa, vaikka olisi halunnut olla miesten seurassa. Nainen raivosi kaikille asukkaille ja jatkoi raivomistaan päiväkirjahuoneessa, jossa Terhi totesi ärsyyntyvänsä naisten jatkuvasta talon tapahtumien spekuloinnista.

Hermostumisensa jälkeen Terhi oli lähes koko loppupäivän vaiti ja omissa oloissaan. Terhi makoili pääsääntöisesti kylpyhuoneessa, mutta hänet nähtiin yksinään myös terassilla ja makuuhuoneen lattialla. Lisähuone oli suljettu ja uusien nukkumasääntöjen mukaan toisten sängyille ei saanut mennä makaamaan tai istumaan ja lisäksi talossa oli voimassa makuu- ja päiväunikielto. Terhi oli selväsanaisesti ilmoittanut, ettei halunnut kenenkään seuraa ja muut asukkaat eivät tyrkyttäneet seuraansa.

Asukkaiden mentyä nukkumaan, Terhi ei saanut nukuttua kolmen muun naisen kanssa yhteissängyssä. Terhi nukkui huonosti ja tilaa oli vähän. Terhiltä menivät tähän hermot ja nainen paineli ovet paiskoen olohuoneen puolelle. Kiukkuinen Terhi pyrki pk-huoneeseen, muttei päässyt sisään. Odotellessa paikalle tullut Suvi oli huolissaan, ettei Terhi olisi menossa luovuttamaan.

Terhi sanoi, että hän on menossa luovuttamaan. Hän  on miettinyt pitkään tätä ja haluaa vain pois talosta. Terhi raivosi olohuoneessa, kun häntä ei jätetty rauhaan pyynnöistä huolimatta ja se houkutteli muita asukkaita paikalle. Lopulta Terhi pääsi pk-huoneeseen, jossa hän ilmoitti luovuttamisestaan. Häntä kuitenkin pyydettiin palaamaan herätyksen jälkeen asiaan, josko mieli olisi muuttunut.

Torstaiaamuna miehet herätettiin ennen naisia ja he kävivät läpi yön tapahtumia Salarin johdolla. Salar hieman väritti yön tapahtumia, kuinka hän ei ollut koskaan kokenut yhtä hullua yötä. Terhin käytöstä oli arvostelu jo keskiviikosta lähtien, eikä sitä pidetty hyväksyttävänä.

BB:n herätettyä naiset, kutsuttiin Terhi pk-huoneeseen suihkun jälkeen. Terhiltä kysyttiin, että haluaako hän lopettaa välittömästi vai jatkaa talossa. Pitkän mietinnän jälkeen Terhi päätti jatkaa talossa ja nainen sai kertoa tämän myös muille asukkaille. Itkuinen Terhi ei ollut heti varma, onko päätös oikea. Muut asukkaat tsemppasivat ja kehoittivat naista syömään ja juomaan, sillä hän ei ollut syönyt tai juonut juuri mitään viimeisen vuorokauden aikana.

Ilmoitettuaan jatkostaan talossa, Terhi sai samalla rangaistuksen BB:ltä. Terhi oli poistunut sohvilta, kun asukkaat olivat käskettynä sinne. Terhi lähti sohvilta, vaikka televisiossa oli kesken BB:n näyttämä video uudesta asukkaasta. Rangaistuksena Terhi joutuu olemaan vähintään yhden asukkaan läheisyydessä niin kauan, kunnes BB toisin ilmoittaa.

Pian jatkoilmoituksen jälkeen Terhin olo rentoutui ja oltuaan enemmän muiden asukkaiden seurassa hän alkoi myös puhumaan niitä näitä. Tilanne talossa on tällä erää rauhoittunut.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.