BB käynnistyi laskevin katsojaluvuin

Ensimmäinen BB-viikko ei ollut katsojaluvuin mikään jättimenestys, joskaan ei mikään suuri pettymyskään. Ensimmäistä kertaa Kickoffin katsojaluvut eivät nousseet edellisvuodesta.

Viime vuonna alkanut katsojalukujen lasku ei korjaantunut ainakaan ensimmäisellä viikolla. Kauden aloituksen, Kickoff-lähetyksen, katsojamäärä oli alhaisempi kuin viime vuonna. Aikaisempina vuosina kauden avauslähetyksen katsojamäärät ovat aina nousseet edellisvuoteen verrattuna.

Kickoff keräsi 487 000 katsojaa, joka vajaat 200 000 katsojaa vähemmän kuin vuosi sitten. Viime vuonna Kickoff keräsi 628 000 katsojaa. Avauslähetystä seurannut koostelähetys keräsi tänä vuonna 463 000, kun viime vuoden vastaava lukema oli 623 000 katsojaa.

Sunnuntain Talk Show jatkoi viime vuoden latuja niin sisällöllisesti kuin katsojalukujen kannalta. Ensimmäinen Talk Show sai 452 000 katsojaa. Viikon katsotuin BB Extra keräsi vain 123 000 katsojaa. Jopa Asukkaaksi taloon? -ennakko-ohjelma keräsi enemmän katsojia (126 000).

Sub ei aio panikoida ensimmäisen viikon takia. Kanavajohtaja Toni Flykt totesi Iltalehdelle, että paremman kuvan katsojaluvuista saa parin viikon kuluttua. Flykt sanoi olevansa tyytyväinen talon castingiin (asukkaisiin) ja hän totesi myös, että 24/7-palveluita on myyty viime vuoden malliin.

Ensimmäisen viikon lukemat eivät ole vielä mikään katastrofi. Ne ovat suunnilleen vuoden 2008 tasolla. Alkanut kausi on ollut talossa tapahtumarikas, mutta seuraavat viikot näyttävät, ottavatko katsojat kauden 2011 omakseen vai ei.

Lue lisää:
Katso viikon 35 katsojaluvut Finnpanelin sivuilta
Tutustu asukaslukutilastoihin ja muihin lukuihin sivuillamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.