BB-pariskunta muutti yhteiseen yksiöön

Tällä kaudella asukkaiden välisiä suhteita on hämmennetty isolla kauhalla. Big Brother jatkoi hämmentämistään, kun BB laittoi talon ainoan pariskunnan, Mikaelin ja Annikan, "pesänrakennuspuuhiin".

BB antoi tiistaina iltapäivällä Mikaelille ja Annikalle kotoilu-tehtävän, jossa heidän piti muuttaa yhteen yksiöönsä, eli BB-talon lisähuoneeseen. Pariskunta sai sisustaa lisähuoneen BB:n antamilla vaihtoehdoilla ja he saivat myös omat vaatteet kotoiluaan varten.

Asukkaat ottivat tehtävän huumorilla vastaan, Mikael ja Annika mukaan lukien. Aluksi Mikael ja Annika pääsivät suunnittelemaan sisustusta, mutta pienellä budjetilla. Tämä tarkoitti, että pariskunta pääsi valitsemaan sisustuselementtejä vain yhden A4:n kokoisesta katalogista. Kovin suurta draamaa sisustuksesta ei saatu aikaan, vaan se saatiin tehtyä nopeasti yhteisymmärryksessä.

Pariskunnan tehtäviin kotoilunsa yhteydessä kuuluvat sauvakävelylenkit, jotka suoritetaan BB-talon pihalla. Lenkeilleen Mikael ja Annika saivat mukaansa koiranpennun - siis lelukoiran. Pentunsa Mikael ja Annika nimesivät Beniksi, kun he lupasivat, että ottaisivat BB-asukas Benin koirakseen, mutta saivat tämän sijasta lelukoiran.

Kotoilu-tehtävän yhtenä tarkoituksena on varmasti aiheuttaa säpinää pariskunnan vällyjen välissä. He ovat olleet öisin erillään jo nelisen viikkoa, kun BB alkoi päättämään asukkaiden nukkumapaikoista. Lisäksi Janica oli Norjan BB:ssä vaihtoviikolla harrastanut seksiä Roberton kanssa, joten varmasti Suomeenkin haluttiin lisää tätä puolta.

Vaikka Mikael ja Annika ovat olleet tiiviisti yhdessä lähes koko taloelämän ajan ja vaikuttavat olevan oikeasti ihastuineita toisiinsa, eivät he sänkypuuhissa ole kaiketi käsipelejä pidemmälle menneet. Yhtään pidemmälle ei menty myöskään sydänkäpysten ensimmäisenä yhteisenä yönä "omassa yksiössä". Itse asiassa käsipelien jälkeen kaksikko kävi henkevimmät keskustelut keskenään ennen nukkumaan menoa, kun kerran saivat olla täysin rauhassa kahdestaan kenenkään häiritsemättä.

Varmasti tähän BB:n suunnittelemaan käänteeseen liittyy jokin koukku. Tuskin koko viikko on pelkkää hauskuutusta. Vielä toistaiseksi kaikki on otettu ns. läpällä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.