Suomen Big Brotherin ennätyspitkä kesto varmistui

Suomen Big Brotherin seitsemännestä kaudesta tulee ennätyspitkä, uutisoivat Subin BB-nettisivut tiistaina. Käynnissä oleva BB-kausi päättyy vasta 11. joulukuuta, 104 päivän jälkeen.

Kuten jo syyskuussa uutisoimme, Suomen BB:stä tulee tänä vuonna ennätyspitkä. Kerroimme jo silloin, että Subin ohjelmakartasta paljastui, että viimeinen Big Brother -ohjelma on merkitty 11. joulukuuta.

Tiistaina Subin BB-nettisivuilla vahvistettiin, että BB päättyy tänä vuonna todellakin sunnuntaina 11. joulukuuta, jolloin on vuorossa BB-Finaali. Kauden kestoksi tulee ennätykselliset 104 päivää. Aiemmin pisimmät kaudet ovat kestäneet 97 päivää, jotka ovat olleet kaudet 2007-2010. Kaksi ensimmäistä kautta, 2005 ja 2006, ovat olleet päivää tätä lyhyempiä, eli 96-päiväisiä.

Asukkaat eivät ole tietoisia tarkasta BB:n päättymispäivästä tänä vuonna. Useimmat ovat spekuloineet, että kausi päättyisi viikkoa todellista päättymispäivää aikaisemmin, eli 4. joulukuuta.

Lue myös:
Subin BB-nettisivujen uutinen kauden pituudesta (1.11.2011)
Kaudesta tulossa Suomen pisin (5.9.2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.