Benin valitsema naisasukas saa kahden viikon koskemattomuuden

Big Brother paljasti keskiviikkona sunnuntaina taloon tulleille naisasukkaille, että taloon valittu asukas saa kahden viikon koskemattomuuden nimeämisissä. Ben tekee asukasvalinnan huomenna torstaina.

Kaisa, Liana, Netta ja Veera kutsuttiin keskiviikkona iltapäivällä päiväkirjahuoneeseen yhtä aikaa. Naiset saivat kuulla BB:ltä, että Benin valitsema asukas saa kahden viikon koskemattomuuden nimeämisissä. Benin valitsemaa naisasukasta ei voi siis nimetä häätöäänestykseen tällä ja ensi viikolla. Ben päättää torstaina, kuka naisista ansaitsee täysivaltaisen asukkaan statuksen.

Tämän BB-kauden ensimmäiset nimeämiset pidetään tämän viikon perjantaina. Tänä vuonna nimeämiset pidetään muuten normaalisti, mutta niihin liittyy kauden uutuus, oljenkorsikilpailu. Vielä ei ole paljastettu, mitä kilpailu tarkoittaa asukkaiden kannalta, mutta kilpailun voittamalla voi luultavasti pelastaa itsensä tai toisen asukkaan häätöäänestykseltä.

Automaattisesti tämän viikon nimeämiseltä ovat suojassa se naisasukas, jonka Ben valitsee ja viime sunnuntaina ratkenneen finaaliviikkoäänestyksen voittaja Mikael. Asukkaat eivät vielä tiedä uuden naisasukkaan saamasta koskemattomuudesta, eivätkä he tiedä myöskään finaaliviikkoäänestyksen voittajaa. Moni asukas on epäillyt Beniä äänestyksen voittajaksi, mutta osa on sitä mieltä, ettei Ben ole voittaja.

Tehtäväalueella olevat asukkaat - etenkin naiset - ovat olleet kärmeissään uusille asukkaille, eikä mustasukkaisuudestakaan ole ollut puutetta. Suoja nimeämisiltä takaa ainakin draamaa taloon pariksi seuraavaksi viikoksi, kun vanhat naisasukkaat ja osa miehistäkin puolustavat asemaansa talossa. Uudella naisasukkaalla on ainakin tarpeeksi aikaa vakiinnuttaa asemansa ja ehkä vaimentaa tunnekuohuja.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.