Osa asukkaista viikkotehtävän ajan ulkona, Ben pääsi haaremiin

Kolmannella viikolla BB-asukkaat jaettiin kahteen eriarvoiseen ryhmään. Suurin osa asukkaista joutuu kärvistelemään torstaihin asti tehtäväalueelle, kun taas Ben saa luksuskohtelua uusien naisasukkaiden kanssa talossa.

BB-talon elämä mullistui sunnuntain Talk Show'n jälkeen, kun Ben käskettiin lisähuoneeseen. Pian tämän jälkeen sinne saapui neljä uutta naisasukasta, jotka ovat oikeasti asukaskokelaita ja heistä vain yksi pääsee täysivaltaiseksi BB-talon asukkaaksi. Samoihin aikoihin muut asukkaat komennettiin tehtäväalueelle ja ensimmäisenä tehtävänä he joutuivat selviytymään sunnuntain ja maanantain välisestä yöstä.

Ennen tehtäväalueelle joutumistaan BB oli soittanut asukkaille musiikkia, jonka loputtua BB passitti asukkaat ilman ennakkovaroitusta tehtäväalueelle. Vielä Talk Show -tamineissa olleet asukkaat olivat pöllämystyneitä. Asukkaat ihmettelivät, ettei heillä ollut tavaroitaan, mutta ne odottivatkin tehtäväalueella. Tosin "intergalaktinen tullilaitos" oli hukannut osan tavaroista ja mm. Suvi ja Salar olivat jääneet kokonaan ilman tavaroitaan. BB oli toimittanut tehtäväalueelle rekvisiittavaatteita, joita asukkaat saivat käyttää.

Tehtäväalueella olevat asukkaat joutuvat viikkotehtävänään selviytymään torstaihin saakka ulkona. Asukkaille on luvassa kierrätyshenkisiä tehtäviä ja kuparin etsintää. Asukkaiden on kerättävä kuparikaivoksesta (hiekkakasa) 25 kg kuparia, jotta viikkotehtävä onnistuu. Vedonlyöntiprosentikseen asukkaat valitsivat 99:n.

Kuparin etsintään saa osallistua vain yksi asukas, eikä hiekkaa saa levittää kaivoksen ulkopuolelle. Tehtäväalueella on myös komentokeskus, jossa on oltava vahdissa vähintään yksi asukas jatkuvasti. Komentokeskuksessa on summeri, joka antaa vähän väliä hälytyksiä ja se on sammutettava nappia painamalla.

Viikkotehtävään liittyy myös päivätehtäviä, kuten romushakin pelaamista. Asukkaat pelaavat "kosmista älyä" vastaan. Jokaisesta syömästään nappulasta asukkaat saavat kierrättää sen ja saavat siitä saatavan kuparin. Jos asukkaat onnistuvat voittamaan "kosmisen älyn", saavat he kierrättää kaikki nappulat ja niistä saatavan kuparin. Nappuloina on kierrätysromua, kuten tietokoneen keskusyksikköjä. Myös muita lisätehtäviä on luultavasti tulossa.

Benillä haaremi

Ben viettää siis aikaansa talossa torstaihin saakka yhdessä Kaisan, Lianan, Netan ja Veeran kanssa, jotka kilpailevat paikasta BB-talossa. Heidän on vakuutettava Ben, että joku heistä ansaitsee paikan talossa. Ben ei vielä tiedä, että hän joutuu torstaina valitsemaan naisista yhden kanssaan taloon. Naiset tietävät tehtävänsä, mutta he eivät saa paljastaa sitä Benille ilman BB:n lupaa.

Haaremissaan Ben saa elää naisten kanssa leveää elämää. Herkkuja, alkoholijuomia, sauna ja poreallas on varmaankin tarjolla joka ilta, eikä unesta ja lämpimästä vedestä näytä tulevan puutetta. Uusien naisten tehtävän luonne on mitä on ja se saattaa yllyttää naisia entistä pidemmälle. Jo ensimmäisen yön ja aamun aikana nähtiin käsipeliä sängyssä ja halua mennä pidemmälle, mutta Ben vielä toppuutteli.

Tehtäväalueella olevat asukkaat joutuvat kärvistelemään sään armoilla, perusruokatarvikkeilla ja heikolla unella. Jo ensimmäisenä päivänä he joutuivat rankan sadekuuron uhriksi, eikä sääennuste seuraaville päiville kovin hyvää säätä muutenkaan lupaa. Tehtäväalueella olevat asukkaat eivät vielä tiedä Benistä, mutta he ovat kuulleet ääniä talosta ja osa asukkaista on arvannut Benin bilettävän talossa uusien asukkaiden kanssa.

Viikko on käynnistynyt yllättävän hyvin erityisesti tehtäväalueella. Ainakaan aluksi pahoja hajoamisia ei ole nähty. Talossa Ben on luonnollisesti ollut innoissaan käänteestä, vaikka olikin täysin ihmeissään siitä, mihin alkuperäiset asuinkumppanit ovat kadonneet.

Lue viikkotehtävän tehtävänanto Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.