Big Brother 2011 hakusivusto netissä!

Big Brother näyttäisi tulevan myös tänä vuonna, paljastavat Subin BB-nettisivut. Sivut eivät ole vielä ilmeisesti virallisesti julkistettu, mutta BB 2011 -hakusivut löytyvät jo internetistä.

Maanantaina 7. maaliskuuta pienen internetin koluamisen jälkeen paljastuivat Big Brother 2011 -haun sivusto Subin netistä. Vielä tämän kirjoitushetkellä BB-nettisivujen osoite www.sub.fi/bigbrother vie kuudennen kauden sivuille, mutta osoitteella www.sub.fi/bigbrother2011 ja käyttämällä Subin sivujen hakua, löytyy hakutuloksista vuoden 2011 hakusivusto.

Hakusivustolla kerrotaan, että BB-taloon voi tänä vuonna hakea kolmella tavalla, asukashaulla, lomakkeella tai ilmiantamalla kaverinsa. Asukashaku käynnistyy BB-hakusivuston mukaan toukokuussa ja se järjestetään sivuston mukaan suurimmissa kaupungeissa. Tarkempia tietoja ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta sivustolla luvataan lisätietoja hakukiertueesta myöhemmin.

Toinen tapa hakea taloon on perinteinen hakulomake. Sivustolla pitää täyttää sähköinen hakulomake, mikäli ei pääse hakukiertueelle mukaan. Hakukiertueelle tulevan asukaskandidaatin on tulostettava hakulomake ja vietävä se mukaansa jollekin myöhemmin ilmoitettavista hakupaikkakunnista. Tulostettavat lomakkeet löytyvät doc- ja pdf-muodoissa.

Kolmas tapa hakea on kaverin ilmiantaminen. Mikäli tuntee lähipiirissään jonkun henkilön, joka olisi sopiva BB-taloon, voi hänet ilmoittaa myös asukascastingiin. Kaverin ilmiantaminen tapahtuu täyttämällä sitä koskeva sähköinen lomake ja lähettämällä se.

Ohjeet jokaista hakuvaihtoehtoa koskien kannattaa lukea tarkasti ja vastata rehellisesti tuotannon asettamiin kysymyksiin. Jokaista hakuvaihtoehtoa kohden on myös omat rekisteri- ja tietosuojaselosteet, jotka on hyvä lukea, jotta tietää mihin kaikkialle ja kuinka pitkäksi aikaa tuotannolle tietonsa luovuttaa.

Se hakusivustolta ei täysin vielä avautunut, millä tuotannolla Big Brother 2011:a tullaan tekemään. Näyttäisi kuitenkin siltä, että kuusi aikaisempaa tuotantokautta tuottanut Metronome Film & Television on menneen talven lumia, sillä pikaisella selauksella tuotantoyhtiön nimeä ei löyty sieltä. Viime vuoden lopussa ilmassa pyörivät huhut, joissa huhuttiin Subin kilpailuttavan BB:n tuotannon kaudelle 2011.

Rekisteriselosteissa mainitaan, että niiden tiedot tallennetaan tämän vuoden loppuun saaakka MTV Oy:n tietokantoihin. Lisäksi hakulomakkeissa hakijan on hyväksyttävä, että hänen tietonsa tullaan tallentamaan myös Endemol Finland Oy:n rekistereihin BB:n hakuprosessia varten. Vahvasti siis näyttää, että Endemol Finland olisi tuottamassa yhdessä MTV Oy:n kanssa tulevaa Big Brotheria. Helmikuussa käynnistynyttä Ruotsin Big Brotheria tuottaa Ruotsin Endemol.

BB-hakusivustoa ei ole vielä virallisesti julkaistu, mutta luultavasti Sub julkaissee sen lähipäivinä, koska sivusto on jo vapaasti nähtävissä netissä. Big Brotherin seitsemäs kausi näyttää nyt varmalta, sillä hakusivusto oli jo valmiin näköinen BB 2011 logoinen päivineen. Uutta silmälogoa ei ole julkaistu, kyseessä on tuo perinteinen "Big Brother 2011" -tekstillä varustettu logo. Kunhan linkitykset pääsivustolle saadaan kuntoon, käynnistynee myös mainoskampanja BB-hausta.

Subin BB-hakusivusto 2011

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.