Uusi Big Brother -logo julkaistiin

Big Brotherin silmälogo on jälleen kokenut uudistuksen uudelle kaudelle. Tänä vuonna silmälogon päävärit ovat oranssi, punainen ja vihreä.

Silmälogo koostuu tänä vuonna silmästä ja "Big Brother 2011" -tekstistä. Logossa silmä on vihreä, josta on pala lohkaistu pois. Silmää ympäröi lehden muotoinen oranssi reunus. Teksti on sijoitettu silmän oikealle puolelle.

Tämän vuoden silmälogo on kuudes logo Suomen BB:n historiassa. Kahtena ensimmäisenä vuotena käytettiin samaa logoa, mutta vuodesta 2007 lähtien logo on vaihtunut joka vuosi. Silmälogon ohella BB:n markkinoinnissa on käytetty Endemolin yleistä sini-valko-punaista Big Brother -logoa. Viime vuonna silmälogona oli musta animetyyliä jäljittelevä silmä keltaisella pohjalla.

Big Brother 2011 käynnistyy syksyllä Subilla.

Uusi Big Brother 2011 -logo Subin netissä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.