Katsojat saavat äänestää asukkaan suoraan finaaliviikolle!

Sunnuntain suorassa Talk Show'ssa käynnistyi erikoisäänestys. Katsojat saavat äänestää yhden asukkaan suoraan Big Brotherin finaaliviikolle.

Kauden ensimmäisessä Talk Show -lähetyksessä käynnistettiin äänestys, jollaista ei ole ollut Suomessa koskaan. Äänestyksessä äänestetään yksi asukas suoraan finaaliviikolle. Äänestyksen voittanut asukas on suojassa nimeämisiltä ja häätöäänestyksiltä, mutta hän on mukana BB-talossa muuten normaalein ehdoin ja joutuu noudattamaan talon sääntöjä.

Äänestyksessä ovat mukana kaikki talossa olevat asukkaat, myös myöhemmin taloon tullut Amanda. Asukkaat eivät tiedä käynnissä olevasta äänestyksestä mitään. Äänestys kestää viikon ja se päättyy ensi sunnuntain Talk Show'ssa.

Tällä viikolla talosta ei häädetty kettän ja asukkaat huokaisivat helpotuksesta. Tämän viikon Talk Show'ssa ei kerrottu, kuinka tämä käänne vaikuttaa toisen BB-viikon nimeämisiin, mutta ns. finaaliviikkoäänestyksen käynnissä ollessa, kukaan ei ole lähdössä myöskään tulevalla viikolla. BB voi kuitenkin halutessaan järjestää vaikka valenimeämiset asukkaita hämmentääkseen.

Asukkaat jäivät toipumaan ensimmäisen suorasta lähetyksestään ja he olivat iloissaan, että saavat olla talossa seuraavankin viikon.

Finaaliviikkoäänestyksen äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.