Talk Show'ssa alkaa kauden ensimmäinen äänestys

Seitsemännen BB-kauden ensimmäinen Talk Show on ohjelmassa tänään sunnuntaina. Ensimmäisessä lähetyksessä ei häädetä ketään, mutta siinä alkaa kauden ensimmäinen katsojaäänestys.

BB-asukkailla ei ole ollut ensimmäisellä viikolla nimeämisiä, eikä häätöäänestys ole käynnissä. Kukaan siis ei ole lähdössä talosta tänään, mutta tänään käynnistyy jokin äänestys BB Talk Show'ssa, joka mullistaa jonkin asukkaan elämän BB-talossa.

Se, mistä äänestetään, ei ole kerrottu. Luultavasti kaikki asukkaat ovat äänestyksessä. Talon asukkaat eivät tiedä tulevasta äänestyksestä mitään ehkä Amandaa lukuun ottamatta, joka tuli taloon vasta torstaina. Osa asukkaista spekuloi, että joku saattaa lähteä tänään ja he kaikki ovat äänestyksessä.

Illan Talk Show'ssa tutustutaan myös tarkemmin talon asukkaisiin kerrataan ensimmäisen viikon tapahtumia. Myös ensi viikon surisevasta viikkotehtävästä kuullaan jotakin BB-nettisivujen mukaan.

Lähetyksessä myös jompi kumpi juontajista joutuu haasteen eteen. Joko Susanna Laine tai Elina Viitanen joutuu ottamaan sähköshokkeja suorassa lähetyksessä, kertovat BB-nettisivut. Asukkaille sähköshokit tulivat tutuiksi tämän viikon viikkotehtävässä.

Big Brother Talk Show tänään Subilla kello 21.00 alkaen!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.