Kaudesta tulossa Suomen pisin

Tämän vuoden Big Brotherista on tulossa Suomen pisin. Asia paljastui Subin ohjelmakartasta, jonka loppuvuosi julkaistiin tänään maanantaina.

Suomen seitsemäs BB-kausi käynnistyi viime tiistaina, mutta silloin ei paljastettu kauden päätöspäivää. Maantaina Spotti.fi-sivuilla julkaistiin Subin loppusyksyn ohjelmakartta, joka paljastaa, että vielä viikolla 49 on täysi BB-viikko normaaleine ohjelmineen, eli Päälähetykset ja BB Extrat.

Viimeiseksi BB-ohjelmaksi on merkitty 1,5-tuntinen Big Brother sunnuntaille 11.12.2011 kello 21, eli Talk Show'n paikalle. Tätä voidaan pitää todennäköisenä BB-Finaalina. Jos ohjelmakartta pitää paikkansa, se tarkoittaa sitä, että tämän kauden pituus on peräti 104 päivää.

Näin pitkä BB on viikon verran pidempi kuin neljä aikaisempaa BB:tä, jotka olivat 97-päiväisiä vuosina 2007-2010. Kaksi ensimmäistä kautta vuosina 2005 ja 2006 olivat 96-päiväisiä. Mielenkiintoista nähdä, saadaanko kauteen mielenkiintoa, joka on yleensä enemmän tai vähemmän lässähtänyt loppua kohden.

Subin syksyn 2011 ohjelmakartta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.