Matti häädettiin seitsemäntenä

Matista tuli seitsemäs häädetty BB-talosta tällä kaudella. Häätöäänestys päättyi kohtuullisen selkeällä erolla Matin tappioksi vain kahden viikon talossa olon jälkeen Sebastiania, Tanjaa ja Ramia vastaan.

Tällä viikolla häätöäänestyksessä oli neljä asukasta. Sebastian ja Tanja olivat joutuneet häätöäänestykseen nimeämispisteiden perusteella, Matti Big Brotherin rankaisemana ja Rami oljenkorsivaihdon vuoksi Annikan vaihdettua Ramin tilalleen.

Suoran Talk Show -lähetyksen aikana oli paljon tapahtumia, jotka saattoivat pistää häädön hieman taka-alalle. Heti suoran lähetyksen aluksi Janica palasi BB-taloon vaihdosta Norjan BB-talosta. Tämän lisäksi Sebastian ja Tanja toteuttivat suorassa lähetyksessä tämän viikon viikkotehtävänsä tyyliin uutislähetyksen BB-talon tapaan.

Häädön hetkellä asukkaat odottivat hiljaa, kenen nimi talon kaiuttimista kuuluu. Pitkältä tuntuvan odotuksen jälkeen taloon kuului Matin nimi. Mies ei pitänyt häätöä mitenkään yllättävänä ja alkoi halata asukkaita. BB:n käskystä Matti poistui talosta asukkaiden tekemän kunniakujan lävitse.

Taloon jääneillä asukkailla oli vaihtelevat tuntemukset Matin häädöstä. Tanja oli tyytyväinen Matin häädöstä ja hän oli sen selväsanaisesti ilmaissut Matille jo muutama päivä sitten. Annika ja Suvi olivat hieman lieventämässä mielikuvia, että kyllä Matti pystyi puhumaan järkevästi. Taloon noin tuntia aiemmin palannut Janica oli hieman loukkaantunut, kun Matti ei halannut häntä lähtiessään ja mies oli sanonut, että tunsi vaihtoasukas Siv Anitan paremmin kuin Janican.

Studioon saapunut Matti ei ollut pettynyt häädöstään. Hän jo kaipasi ulkomaailmaa ja kavereitaan. Mattia ei liiemmin harmittanut häätöäänestykseen joutuminen rangaistuksen vuoksi, koska hän epäili, että olisi ollut äänestyksessä muutenkin.

Matin häädön jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta.

Lue lisää:
Matti kotimatkalle BB-talosta! (Subin BB-nettisivut)
Janica palasi Suomen BB-taloon

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.