Janica palasi Suomen BB-taloon

Norjan Big Brother -talossa asukasvaihdossa ollut Janica palasi Suomen BB-taloon suoran Talk Show -lähetyksen aikana. Iloisen vastaanoton saanut nainen sai heti kertoa kokemuksistaan vaihtomaassa.

Janica oli lähtenyt Ruotsissa sijaitsevasta Norjan BB-talosta sunnuntaina iltapäivällä ja hän palasi Suomeen samana iltana. Janica palasi taloon suorassa Talk Show'ssa kävellen studion läpi silmät sidottuna. Yleisö oli aivan hiljaa ja Janicalle annettiin mielikuva, että hänet vietiin taloon katseilta suojassa kamerakäytävässä.

Päästyään takaisin taloon asukkaat ottivat innolla Janican vastaan. Ensimmäisenä Janicaa menivät halaamaan talon lähimmät ystävät, Sebastian ja Tanja. Tanja oli aiemmin päivällä pelännyt, että hän tulisi häädetyksi, eikä ehtisi nähdä Janicaa ennen sitä. Tanja oli yksi tämän viikon häätöäänestykseen nimetyistä.

Asukkaat kokoontuivat sohville, koska suora lähetys oli yhä käynnissä. Taloyhteyksien välissä Janica kertoili, mitä hänelle oli tapahtunut Norjan BB-talossa, mm. hänen "peitonheiluttelunsa" Roberton kanssa. Janica myös kertoi muista asukkaista heidän kysellessä niistä.

Vastavuoroisesti Suomessa olleet asukkaat kertoivat, Siv Anitasta ja muista vaihtoviikon tapahtumista, kuten viikkotehtävästä. Janicalle päivitettiin myös tiedot Big Brotherin tekemistä sääntölisäyksistä, jotka kieltävät mm. pelit ja leikit talossa.

Asukasvaihto kesti kymmenen päivää. Suomessa vaihdossa ollut Siv Anita lähti Suomesta takaisin Norjan BB-taloon sunnuntaina aamupäivällä. Siv Anita astui takaisin Norjan taloon heidän suorassa lähetyksessään. Hänen ensimmäinen pettymyksensä tuli melkein heti, kun hänen häätöäänestykseen joutunut taloihastuksensa Andreas P. häädettiin talosta.

Kaudet jatkuvat nyt normaalisti molempien maiden taloissa vielä noin kuukauden verran.

Lue myös:
Siv Anita poistui Suomen BB-talosta
Vaisu asukasvaihto
Matti häädettiin seitsemäntenä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.