Netta teki paluun BB-taloon!

BB-talo sai maanantaina iltapäivällä uusvanhan asukkaan, kun haaremiviikolla talossa käynyt Netta teki paluun taloon. Viisi päivää aiemmin tällä kaudella talossa viettänyt Netta astui taloon kesken SEIS-tehtävän.

Asukkaat olivat saaneet keskipäivän tuntumassa jatkuvan tehtävän, jossa heidän piti pysähtyä paikoilleen Big Brotherin SEIS-komennolla. Liikkua saisi jälleen, kun BB antaisi luvan liikkua. BB vaikeuttaa tehtävää häiritsemällä asukkaiden mieltä mm. soittamalla musiikkia liikkumattomuuden aikana.

Kunnon häiriötekijä tapahtui asukkaiden syödessä lounastaan, kun yksi SEIS-käskyistä tuli. Pian tämän jälkeen hiljaisen ja liikkumattoman talon häätöovi avautui ja taloon astui talossa jo aikaisemmin käynyt 25-vuotias Netta Turusta. Hämmästynyt nainen pyöri ympäri taloa ja vilkutteli asukkaille, jotka eivät saaneet reagoida millään tavoin.

Kaikkien pokka ei pitänyt Netan astuessa taloon, vaikka SEIS-käsky oli yhä voimassa. Ensimmäisenä pyrskähteli Annika niin, että sylki lensi rinnuksille. Myös ruokapöydän ääressä muiden kanssa ollut Suvi repeili Netan liikkuessa talossa. Lopulta Suvi repesi täyteen nauruun, mutta nainen yritti parhaansa mukaan olemaan muuten liikkumatta. Muissa asukkaissa ei ollut nähtävissä sen suurempia reaktioita.

Suvin purskahdettua nauruun, BB antoi asukkaille luvan jälleen liikkua. Kaikki asukkaat ryntäsivät tervehtimään Nettaa ja selittämään liikkumattomuuttaan. Talon vanhoilta asukkailta tuli myös kysymystulva, joihin Netta joutui taukoamatta vastaamaan. Osa kysymyksistä liittyi ulkomaailmaan, mutta ne Netta onnistui välttämään vetoamalla sääntöihin, ettei niistä saa puhua.

Välittömästi alkoi myös perehdytys talon arkeen, vaikka Netta olikin ollut talossa kolmannella viikolla neljä päivää. Netta tuli taloon ensimmäisen kerran toisen viikon sunnuntaina "Benin haaremiin", jossa Ben joutui valitsemaan neljästä tytöstä yhden BB-talon varsinaiseksi asukkaaksi. Neljän päivän haaremielämän jälkeen Ben valitsi asukkaaksi Veeran ja kolme muuta naista - Netta mukaan lukien - joutuivat poistumaan talosta.

Muut asukkaat selittivät Netalle juuri saamansa viikkotehtävän ja antoivat ohjeistuksen SEIS-tehtävää varten. Pian taloon tulemisensa jälkeen Netta pääsikin heti viikkotehtävän makuun suorittamaan postimerkkien lajittelua, jauhojen pussitusta ja pienoismallin rakentelua.

Uuden asuintoverin saapuminen taloon oli innostunutta. Suurin osa asukkaista ei ole tavannut Nettaa kasvotusten. Nykyisistä asukkaista ainoastaan Ben, Mikael ja Annika ovat tavanneet Netan kolmannella viikolla, koska he saivat käydä talossa kesken kuparikaivos-viikkotehtävän. Erityisesti Suvi otti innoissaan tulokkaan vastaan, koska Suvi toivoi saavansa Netalta salsaopetusta, olihan Netta tanssinopettaja.

Netan taloon tulon jälkeen BB-talossa on 11 asukasta.

Lue lisää:
Netan profiili
Hyvä kaytös ratkaisee viikkotehtävän

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.