Veera, Netta, Liana ja Kaisa kilpailevat paikasta BB-taloon

BB-talo sai sunnuntai-iltana neljä uutta asukasta, mutta vain yksi asukas pääsee varsinaiseksi asukkaaksi ensi torstaina. Päätöksen taloon pääsystä taloon tekee Ben.

Tämän vuoden Big Brotherista ei ole häädetty vielä yhtään asukasta, mutta taloon saapui sunnuntaina neljä uutta naisasukasta. Vain yksi heistä pääsee varsinaiseksi asukkaaksi taloon. Uudet asukkaat ovat 21-vuotias Veera Tampereelta, 25-vuotias Netta Raisiosta, 21-vuotias Liana Helsingistä ja 26-vuotias Kaisa Tampereelta.

Uudet asukkaat muuttivat lisähuoneeseen, jossa jo odotti Ben. Ben pääsee valitsemaan yhden naisista taloon varsinaiseksi BB-asukkaaksi. Valinta tapahtuu torstaina. Ben oli häkeltynyt tilanteesta, sillä todennäköisesti Ben uskoi voittaneen finaaliviikkoäänestyksen, mutta todellisuudessa voittaja oli Mikael. Tutustuminen lähti kuitenkin pikaisesti käyntiin naisten astuttua lisähuoneeseen.

Sunnuntain Talk Show'ssa naisille kerrottiin, että Ben valitsee heistä yhden taloon. Naisten on vakuutettava Ben naisten kyvykkyydestä BB-taloon, mutta he eivät saa kertoa tehtävästä Benille ilman BB:n lupaa.

Ben ja naiset viettävät aluksi aikaa lisähuoneessa, mutta he tulevat siirtymään illan tai yön aikana muualle taloon. Muut talossa olevat asukkaat tullaan siirtämään lähiaikoina tehtäväalueelle, jossa he alkavat suorittaa viikkotehtävää maanantaina.

Tehtäväalueella vietetään aikaa torstaihin asti karuissa olosuhteissa. Samaan aikaan Ben saa viettää leveää elämää koko BB-talossa ja pihalla asiaan kuuluvin kuohujuomin ja herkuin.

Mikael voitti finaaliviikkoäänestyksen!

Tutustu uusiin asukkaisiin heidän profiilisivuillaan:
Veera
Netta
Liana
Kaisa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.