Asukkaat valehäätävät sunnuntaina, Big Brother valitsee nimetyt

Kauden ensimmäisestä häätöäänestyskäänteestä saatiin lisätietoa perjantaina. Tulevana sunnuntaina asukkaat valehäätävät keskuudestaan yhden asukkaan Big Brotherin valitsemista asukkaista. Asukkaat kuulevat osan totuudesta lauantaina.

Viime tiistaina Big Brother ilmoitti asukkaille, että perjantaina asukkaat nimeävät toisiaan häätöäänestykseen ja sunnuntaina häädetään kolme naisasukasta. Miehiä ei voi nimetä häätöäänestykseen. Asukkaille ei kuitenkaan kerrottu koko totuutta. Oikeasti kyseessä ovat valenimeämiset ja sunnuntaina on valehäätö.

Katsojille käänne luonnollisesti paljastettiin. Perjantaina asiasta saatiin lisätietoa BB Extran lähetyksessä. Asukkaat ovat perjantaina valenimenneet, mutta niillä ei ole mitään merkitystä. BB valitsee asukkaat, jotka se nimeää häätöäänestykseen. Katsojat saavat lauantain Pääohjelmassa nähdä, miten asukkaat valenimesivät toisiaan.

BB:n nimeämien asukkaiden joukosta asukkaat valehäätävät kolme asukasta. Asukkaille ei tietenkään kerrota, että kyseessä on valehäätö. Valehäätö tapahtuu sunnuntain suorassa lähetyksessä kasvotusten toisten edessä. Kolme asukasta joutuu ulos talosta, mutta mitä heille tapahtuu valehäädön jälkeen, ei ole vielä tiedossa. Asukkaat saavat kuulla lauantaina, että he joutuvat tekemään julkisen häädön sunnuntaina.

Lue lisää:
Asukkaita huijattiin häätökäänteellä (29.8.2012)
Perjantaina valenimeämiset, sunnuntaina valehäätö (29.8.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.