Milla paljasti roolinsa ja poistui BB-talosta

Suomen Big Brother -talossa ensimmäistä kertaa mukana ollut kätyri paljasti itsensä muille asukkaille perjantaina. Näyttelijänä taloon tullut Milla poistui paljastuksensa jälkeen talosta.

BB-taloon maanantaina 19. henkilönä saapunut Milla ei ollut oikea asukas, vaan tuotannon palkkaama näyttelijä, eli kätyri. Millan piti aiheuttaa hämminkiä asukkaiden keskuudessa Big Brotherin antamilla tehtävillä mm. korvanapista kuulemillaan ohjeilla. Asukkailla ei ollut käsitystä kätyrin mukanaolosta.

Milla ehti suorittaa useamman salatehtävän. Hänen tehtävänään oli mm yrittää häätää Katarina ja Anne ensimmäisenä iltana naisten makuuhuoneesta, jotta he eivät nukkuisi siellä. Lisäksi Milla tenttasi Markusta urheilusta ja Milla joutui esittämään, että hän olisi ihastunut Joukoon. Viikon edetessä asukkaat alkoivat epäillä Millan tekemisiä ja moni asukas arvasi Millan suorittavan salatehtäviä.

Perjantaina Milla kutsui asukkaat sohvalle kuulemaan ilmoitusasiaansa. Sohvalla Milla kertoi muille asukkaille, ettei hän ole oikea asukas, vaan tuotannon palkkaama näyttelijä. Asukkaat alkoivat huutaa, että he arvasivat tämän. Silti osa asukkaista oli hämmästynyt, kuinka Milla oli osannut viilata heitä linssiin. Milla saikin lempinimen Milla Magia sarjakuvahahmon mukaan.

Milla paljasti, että hän oli tehnyt viikon aikana salatehtäviä, mutta hän ei saanut kertoa, mitä ne olivat. Pian tämän jälkeen Milla alkoi hyvästellä muita asukkaita, sillä hänen oli poistuttava talosta. Joillakin asukkailla tuli tunteet pintaan ja ainakin Irinalta tuli kyyneleitä. Halauskierroksen jälkeen Milla kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jota kautta "tuotannon kätyri" poistettiin talosta.

Millan poistuttua talosta asukkaat kävivät vielä läpi tilanteita Millan kanssa. Moni asukas oli ihmetellyt mm. ensimmäisen illan sänkyepisodia ja viimeistään muutaman päivän päästä ajatellut, että tässä ei ole kaikki kohdallaan. Asukkaiden aatokset osuivat aivan oikeaan.

Hyvä, kun Millan lähdöstä oli toivuttu, alkoivat talossa valenimeämiset. Asukkaat luulevat nimeävänsä asukkaita häätöäänestykseen, vaikka oikeasti kyseessä on valehäätö. Valenimeämisissä sai nimetä vain naisia.

Millan salatehtävä alkoi kangerrellen (28.8.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.