Asukkaiden muisti testattiin palkintotehtävän suorituksessa

Palkintotehtävän suorituksessa asukkaiden muisti joutui testiin Big Brotherin esitettyä sata kysymystä. Kysymykset liittyivät edellisen päivän tapahtumiin BB-talossa.

Asukkaat olivat saaneet maanantaina palkintotehtävän, jossa asukkaiden piti muistella päivän tapahtumia, joita Big Brother tulisi kysymään seuraavana päivänä. Taloon oli toimitettu erilaista rekvisiittaa, kuten täytettyjä eläimiä, sananlaskuja, kakkuja ja kakkujen ainesosalistoja. Lisäksi taloon tuli hassuja junakuulutuksia.

Maanantain aikana asukkaat yrittivät opetella rekvisiitan yksityiskohtia sekä niiden yhteydessä olevia tietoja ja muistella kuulutuksia. Kun palkintotehtävän suoritus tuli vuoroon, huomasivat asukkaat, että suurin osa kysymyksistä liittyi asukkaiden aivan tavallisiin toimiin talossa, kuten käsien pesuun.

Big Brother esitti kysymykset asukkaille talon televisiosta ja asukkaat vastasivat toisen kysymyksen vastausvaihtoehdoista. Kaikki asukkaat saivat olla paikalla ja pohtia yhdessä vastausta. Vastausaikaa oli minuutti ja vastaus oli annettava nousemalla seisomaan ja sanomalla vastaus kuuluvalla äänellä.

Tietokilpailun alkupuolella asukkaille sattui enemmän virheitä, mutta loppua kohden oikeat vastaukset alkoivat löytyä. Viimeisenä asukkaille esitettiin kysymyksiä rekvisiitasta, joten aivan pelkkää hämäystä Big Brotherin toimittamat tavarat eivät olleet. Tietokilpailun päätyttyä asukkaat laskivat, että heille tuli yhteensä 17 väärää vastausta, eli asukkaat saivat 83 pistettä.

Ansaitsemillaan pisteillä asukkaat saavat Big Brotherilta jonkin palkinnon. Palkintotehtävän tulos julkistettiin muutama tunti tietokilpailun päätyttyä. Pisterajat riittivät bilepakkiin, jonka sai 80 pisteellä. Tulosten lukuun toi pientä jännitystä, kun palkinnot oli listattu pienimmästä suurimpaan. Jonathanin johdolla asukkaat valitsivat bilepakin. Jälkeenpäin Tuulikki vielä naureskeli, että olisi kolmella pisteellä pitänyt ottaa vielä kolme hammastikkua.

Tulosten julkistamisen jälkeen BB-talo valui jälleen viime ajoilta tuttuun koomaan.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
BB-palkintotehtävä: Muista muistaa
BB-palkintotehtävä: Muista muistaa, tietokilpailu
BB-asukkaiden tietovisa – osaisitko itse vastata?
BB: Muista muistaa -palkintotehtävän tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.