Kopiokoneen purkaminen meni uusintaan, Joonaksen joukkue voitti

Asukkaiden ohjelmaan oli keskiviikkona kopiokoneiden purkamista kahdessa joukkueessa. Big Brother ei ollut tyytyväinen asukkaiden työn jälkeen, vaan pisti asukkaat tekemään tehtävän osittain uudestaan.

Tehtäväalueelle oli toimitettu kaksi kopiokonetta, joita asukkaat lähtivät joukkeittain purkamaan. Big Brother määräsi joukkueenjohtajiksi Annan ja Joonaksen, jotka saivat valita joukkueensa vuorotellen valitsemalla asukkaita sohvalta. Yllätykseksi Jonathan valittiin vasta viimeisten joukossa ja hän päätyi lopulta Joonaksen joukkueeseen.

Kopiokoneiden purkaminen piti tehdä tarkasti ja kaikki osat piti lajitella oikeisiin jätteisiin, esimerkiksi ruuvit metalliin. Tehtävässä nopeus ratkaisi, eli ensin purkamisen ja lajittelun tehnyt joukkue voittaisi tehtävän. Lopputulokseen vaikutti myös lajittelun tarkkuus, sillä väärin lajitelluista jätteistä sai virhepisteitä.

Joonaksen joukkue sai työnsä ensin valmiiksi. Jonathan ärsytti toista joukkuetta hoputtamalla heitä, jotta asukkaat pääsisivät pois tehtäväalueelta. Pertti suutahti Jonathanille ja Jonathan meni tästä hiljaiseksi. Lopulta molemmat joukkueet saivat tehtävän valmiiksi ja asukkaat saivat poistua talon puolelle.

Illalla asukkaat odottivat tehtävän tulosta, mutta pettymyksekseen he joutuivat tekemään uusintasuorituksen. Big Brother ilmoitti, että asukkaat olivat tehneet huonoa työtä ja Jenna oli levitellyt kopiokoneen mustetta tehtäväalueelle. Big Brother määräsi joukkueiden johtajat Annan ja Joonaksen purkamaan yhden osan kumpikin.

Joukkueenjohtajat ahersivat osiensa kimpussa pitkään ja monet muut asukkaat olivat turhautuneita odottaessaan eilen voittamaansa bilepakkia. Etenkin Jenna oli hyvin rauhaton ja mölysi Annan ja Joonaksen suorittaessa tehtävää. Muiden mölytessä Pertti ja Armi opastivat Annaa kärsivällisesti ja Anna teki parhaansa.

Annan suoritus ei kuitenkaan riittänyt, vaan Joonas oli parempi. Tehtävän päätyttyä Big Brother käski Annan ja Joonaksen purkaa tehtäväpöydän ja palauttaa tavarat varastohuoneeseen. Pian tehtävän päätyttyä asukkaille toimitettiin lisätietoa tämän viikon häätöäänestyksestä. Asukkaille paljastettiin, että he kaikki ovat häätöäänestyksessä tällä viikolla. Heille kerrottiin jo eilen, että talosta häädetään kolme asukasta sunnuntaina.

Hieman myöhemmin Big Brother toimitti taloon myös asukkaiden himoitseman bilepakin. Tarjolla oli myös monen odottamaa tupakkaa, mutta ilo on tämän suhteen lyhytaikaista. Big Brother on jo kertonut katsojille, että torstaina asukkaat saavat rangaistuksen, jonka vuoksi BB-talosta tulee nikotiinivapaa vyöhyke.

Biletunnelmaa viilentämään Big Brother näyttää asukkaiden nimeämisvideoita talon televisiosta, joita asukkaat ovat nähneet jo tiistaista lähtien. Osa asukkaista suhtautuu videoihin jo välinpitämättömästi, koska he tietävät, ettei nimeämisillä ollut mitään merkitystä ja he ovat kuulleet tällä viikolla saamansa pisteet jo aiemmin.

Big Brotheria on tänä vuonna jäljellä vielä kymmenen päivää tämä päivä mukaan lukien.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
BB-tehtävä: Kopiokoneet kiertoon
BB-tehtävä: Kopiokoneet kiertoon, lisäohjeet
Kopiokoneet kiertoon –  tehtävän uusinta!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.