Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen ovat Big Brother 2019 -juontajat!

Big Brother 2019 -juontajat Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen. Kuva © 2019 Jan Lönnberg / Nelonen Media.

Nelonen Media julkisti tiistaina tulevan Big Brother -kauden juontajat. Yhdennentoista BB-kauden juontajina nähdään kolme televisiosta ja radiosta aiemmin tuttua henkilöä. Yhdellä juontajalla on myös vankka BB-tausta.

Big Brotherin juontajina vuonna 2019 nähdään Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen. Kimmo ja Alma juontavat Big Brotherin viikkolähetykset, Elina juontaa sunnuntain lähetykset. Sekä viikkolähetykset että sunnuntain lähetykset ovat kaikki suoria lähetyksiä.

Tänä vuonna BB-ohjelmien kaava on seuraava. Jimillä nähdään maanantaista lauantaihin Big Brother Suomi -koostelähetys (viikkolähetys), jota juontavat vuoropäivin Kimmo ja Alma. Lähetys kestää puolitoista tuntia kello 21.30-23.00, jossa puidaan Nelosen mukaan talon tapahtumia yhdessä vieraiden kanssa.

Koostelähetysten muoto näyttää siis muuttuvan Subin aikoihin nähden, jossa koosteessa nähtiin talon tapahtumien edellisen päivän parhaat palat ja tapahtumien kommentointi tapahtui erikseen BB Extrassa. Erillistä Extra-lähetystä ei näillä näkymin Jimillä nähdä.

Sunnuntaisin nähdään jatkossakin suora lähetys, jota Nelonen kutsuu päälähetykseksi. Suorassa Big Brother Suomi Live -lähetyksessä Elinan johdolla kerrataan viikon kohokohdat BB-talossa ja lähetyksen lopussa talosta häädetään asukas katsojien äänillä. Sunnuntain suoraan ei siis ilmeisesti ole tulossa suuria muutoksia.

Juontajat ennestään tuttuja

Big Brotherin juontajat ovat katsojille entuudestaan tuttuja eri mediaympäristöistä. Kaikilla kolmella on taustaa niin radiosta kuin televisiostakin.

Kimmo on tullut tutuksi mm. Radio Novan ja Radio Aallon taajuuksilta. Nykyään Kimmo juontaa Radio Aallon Dynastia-ohjelmaa yhdessä Jarkko Valteen, Hanna Kinnusen ja Jari Peltolan kanssa. Lisäksi Kimmo on nähty mm. Selviytyjät Suomen toisella tuontantokaudella julkkiskilpailijana.

Nelosen tiedotteessa Kimmo kommentoi rakastavan miettiä sitä, miten ihminen toimii juuri noin ja miten toinen tekee asian päinvastoin. Kimmo toteaa Nelosen tiedotteessa, että hänenkin viiltäviä analyysejään BB-talon taphtumista tullaan kuulemaan viikkolähetyksissä.

Myös toinen viikkolähetysten juontaja, Alma, on tullut tutuksi radiosta. Alma juonsi YleX-kanavalla Hätönen ja Poikelus -ohjelmaa ja television puolella hänet on nähty ainakin Fort Boyard -ohjelmassa vuonna 2018 ja tulevana syksynä hänet nähdään myös Selviytyjät Suomi -ohjelmassa Nelonen Median kanavilla.

Almalle viikkolähetysten juontaminen on unelmien täyttymys. Nelosen tiedotteessa Alma kertoo seuranneensa aikoinaan juontajakollega Elinan lähetyksiä Big Brotherissa. Tästä Alma sai sytykkeen ja halun myös juontaa Big Brotheria ja nyt se on totta.

Juontajakolmikon BB-konkari on Elina, joka on saanut seurata Big Brotheria talon seinien molemmilta puolilta. Elina juonsi Subilla BB Extraa vuosina 2010 ja 2011 ja Talk Show'ta 2010-2012. Juontamisen lisäksi Elina pääsi myös asukkaaksi BB-taloon noin neljäksi vuorokaudeksi kaudella 2011. Tv-töiden ohella Elinalla on myös vankka radiotausta The Voicella, Radio Novalla ja Radio Aallolla.

Nelosen verkkosivuilla julkaistussa videossa Elina toteaa, että on tosi ihanaa olla taas BB:ssä ja se on myös "aika outoa, aika camp, mutta hyvällä tavalla camp". Elinan mielestä Big Brother on realityohjelmien kuningas ja ohjelmaa kannattaa hänen mielestään seurata täysillä, toteaa Elina Nelosen tiedotteessa.

Big Brother 2019 nähdään syksyllä Jimillä ja Ruudussa. BB-talo rakennetaan kauppakeskus Redin yhteyteen, josta tehdään myös Big Brotherin lähetykset. Nelosen mukaan tulevalla kaudella nähdään 14 asukasta. Jo aiemmin kerrottiin, että BB kestää tänä vuonna kymmenen viikkoa ja tänään paljastettiin, että uusi kausi käynnistyy 1. syyskuuta.

Katso uusien BB-juontajien haastattelu (ruutu.fi):

Video: © 2019 Nelonen Media. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Lähde: JULKISTUS: Elina Kottonen, Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen juontavat syksyn Big Brother Suomi -lähetykset! (Nelonen Media 9.7.2019).

Artikkelia päivtetty 9.7.2019 klo 11:41 ja 12:14: Päivitetty kauttaaltaan ja lisätty kuva ja video.

Artikkelia päivitetty 9.7.2019 klo 12:19: Tarkennettu siteerausta Elinan kommenteista videolla.

Artikkelia päivitetty 9.7.2019 klo 14:02: Lisätty Big Brotherin alkamispäivä ja muuta pientä viilailua tekstiin tehty.

Lue myös:
Petteri Ahomaa on uusi BB-tuottaja, Cristal Snow toimii yhtenä käsikirjoittajana
Big Brother 2019 käynnistyy 1. syyskuuta!


Tulosta   Sähköposti