BB-nettisivut: Kaksi häädetään tänään - Häädettävien määrässä hämmennystä aamulla

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Sunnuntaina Big Brotherin ja Nelonen Median eri kanavissa on esitetty hämmentävää tietoa illan häädettävien määrästä. Puolen päivän tienoilla BB-nettisivuilla tiedotettiin, että tänään BB-talosta häädetään kaksi asukasta.

Kauden viides häätöäänestys käynnistyi lauantaina, kun talon uudet asukkaat laittoivat häätöäänestykseen Sannin, Katjan, Jasmiinan, Samin ja Pekan. Vielä eilen esimerkiksi Nelosen BB-lähetyksestä lauantaina sai kuvan, että vain yksi häädettäisiin. Juontaja Alma Hätönen kertoi yksikössä, kuinka joku asukkaista häädetään.

Sunnuntaina alkoi tihkua tietoja, että kaksi lähtisi talosta. Ensin aamupäivällä Ruudun Instagram-tilillä kerrottiin, että tänään BB-talosta häädettäisiin kaksi asukasta, mutta tieto poistettiin julkaisusta hetki julkaisun jälkeen. Lisäksi osassa Nelonen Median some- tai muissa kanavissa julkaistiin ristiriitaisia tietoja, kuinka monta asukasta tänään häädetään.

Esimerkiksi Nelonen Median tv-kanavilla esitettävässä häätölähetyksen puffissa juontaja Elina Kottonen kertoi, kuinka illan lähetyksessä häädetään kaksi asukasta. Toisaalta uusien asukkaiden nimeämisperusteluissa lukee yhä tätä kirjoitettaessa, että "kuka viisikosta sanoo hyvästit talolle?" Tilanne oli hämmentävä BB-fanien kannalta, miten illan häätö oikein menee. Se oli varmaa, ettei häätöäänestyksen alkaessa kerrottu häädettäviä olevan kaksi, vaan eilen

Vihdoin hieman puolen päivän jälkeen saatiin ilmeisesti lopullinen vahvistus, että kaksi asukasta häädetään illan häätölähetyksessä. Big Brotherin nettisivuilla julkaistiin kello 12.37 uutinen, jossa kerrotaan, että kaksi asukasta häädetään talosta. Asukkaille tätä tietoa ei ole kerrottu ja katsojatkin saavat asiasta vahvistuksen, kun häätöäänestysaikaa on jo puolet kulunut.

Suora häätölähetys käynnistyy Nelosella tänään kello 21.30.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Suuri häätöilta edessä – kaksi asukasta joutuu jättämään Big Brother -talon
Äänestysohjeet

Uudet asukkaat nimesivät häätöäänestykseen kolme naista ja kaksi miestä (9.10.2021)


Tulosta   Sähköposti