Kimmolle salatehtävä, palkintoina asukkaille kirjeitä kotoa

Video: Kimmo saa salatehtävän päiväkirjahuoneesta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Big Brother tarjoaa asukkaille houkutuksia ja haasteita kuluvan viikon viikkotehtävässä. Yksi haaste annettin valmentaja-manageri Kimmolle salatehtävän muodossa, jonka piti saada asukkaat rikkomaan ennätyksiä.

Kimmo kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen tiistaina hieman kello 21:n jälkeen. Siellä Kimmoa odotti kirje, jossa hänelle annettiin salatehtävä. Kimmon piti saada kaikki asukkaat rikkomaan esteradalla aiempien päivien henkilökohtainen kierrosennätys. Jos kaikki asukkaat rikkovat ennätyksensä, kaikki asukkaat saavat palkinnoksi kirjeet kotoa, myös Kimmo. Jos vain osa asukkaista onnistuu tekemään ennätyksensä, vain he saavat kirjeen.

Ennätyksen rikkomisessa on kyseessä kierrosmäärä yhdessä vedossa, mitä he ovat suorittaneet viikkotehtävän aikana. Kimmo ei saa motivoida asukkaita palkinnolla tai vihjailla palkinnosta. Kimmon pitää keksiä, millä tavalla hän saisi asukkaat tekemään ennätyksensä. Keskiviikkona on jo viikkotehtävän kolmas päivä ja asukkaat ovat jo väsyneitä ja pieniä vammoja, haavoja ja kipuja alkaa olla jokaisella.

Asukkaiden viikkotehtävän suoritus on sujunut hyvään tahtiin. Asukkaat päättivät lopettaa tiistain kävelyt jo kello 22:n aikoihin ja keskittyä loppuillan lihashuoltoon ja lepoon. Heillä on vielä edessään täysi päivä keskiviikkona, jotta he voisivat torstaihin mennessä saavuttaa 150 kilometriä. Maanantaina asukkaat kävelivät vajaat 33 kilometriä ja tiistaina asukkaat saivat käveltyä 1000 kierrosta oman kirjanpitonsa mukaan.

Big Brother on ilmoittanut katsojille, että rata on 65 metriä pitkä ja, jos kaikki kierrokset tältä päivältä hyväksytään, ovat asukkaat tänään kävelleet 65 kilometriä. Kahden päivän saldo on yhteensä vajaat 98 kilometriä, eli onnistuneeseen viikkotehtävään vaaditaan vielä reilut 52 kilometriä, jos siis kaikki tämän päivän kierrokset hyväksytään.

Viikkotehtävää on yritetty vaikeuttaa Big Brotherin toimesta, kun BB tarjosi houkutuksia Miralle ja Jukalle. Mira tarttui houkutukseen kolmesta askista tupakasta ja kuudesta Battery-tölkistä ja vastineeksi hän ei osallistunut enää tämän päivän aikana viikkotehtävän suorittamiseen. Jukalle BB tarjosi pizzaa ja kolajuomaa, mutta Jukka valitsi mielummin viikkotehtävän suorittamisen kuin pizzan päiväkirjahuoneessa.

Ihan varmasti keskiviikkona riittää haasteita paitsi Big Brotherilta kuin asukkaiden kunnon puolesta. Asukkaiden valmistautuessa tiistaina yöpuulle suuri osa asukkaista valitteli kipuja, joten mielenkiintoista nähdä, miten esterata sujuu huomenna.

Lue myös:
Esteradalla asukkaita odottaa 150 kilometrin urakka (7.10.2019)
Viikkotehtävän esteradan pituuden arviointi aiheuttaa epävarmuutta - maanantaina kasaan lähes 33 kilometriä (8.10.2019)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.