Eläimillä vallankumous ja juhlat BB-maatilalla

Sami-koira karkasi, kun eläimet yrittivät vallankumousta. Kuva: © Nelonen Media.
Sami-koira karkasi, kun eläimet yrittivät vallankumousta. Kuva: © Nelonen Media.

Viikkotehtävä eteni neljänteen päivään ja eläimet yrittivät vallankumousta BB-maatilalla. Se ja eläinten omat juhlat aiheuttivat lisätyötä maatilan omistajille.

BB-maatilalla tapahtui jo keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun Sami-koira suoritti salatehtäväänsä, jonka hän sai tiistaina. Pian nukkumaanmenon jälkeen Sami sai kaikki omistajat viemään itsensä ulos yöllä. Kovin salaista tehtävän suorittaminen ei ollut, sillä kaikki tuntuivat arvanneen Samin tehtävän ja kukin talon asukas vei vuorollaan Samin ulos.

Aamun valjettua maatilan eläimet saivat uuden tehtävän. Uudessa päivätehtävässä eläinten piti suorittaa vallankumous. Big Brother soittaa taloon eläinten ääniä ja eläimen pitää lähteä oman äänensä kuultuaan taloon mellastamaan. Omistajien tehtävä on ottaa eläin kiinni ja siihen riittää kosketus tai se kytketään liekaan.

Lisää ohjelmaa seurasi, kun Sami tuli kertomaan eläinsuojaan, että hänen salatehtävänsä on onnistunut. Palkintona eläimille Big Brother tarjosi olutta, joka oli piilotettu pitkin BB-maatilan pihaa. Eläinten piti etsiä oluttölkit salaa omistajilta ja he onnistuivat löytämään aluksi 15 tölkkiä.

Eläimet joivat juomat nopeasti ja kevyellä ruokavaliolla tällä viikolla olleet eläinkunnan asukkaat humaltuivat myös nopeasti. Samaan syssyyn Big Brother soitti eläinääniä ja eläimet pääsivät valloilleen kukin vuorollaan. Tilanne meni välillä jopa vaaralliseksi loukkantumisten suhteen, joten välillä BB joutui pysäyttämään toiminnan seis-komennolla.

Talon omistajille paljastui eläinten juomat ja niitä etsittiin innokkasti, mutta eläimet ehtivät juoda ensimmäisen satsin. Myöhemmin eläimille toimitettiin lisää juomaa jälleen pihalle piilotettuna. Juomien vähyys herätti närää eläimissä ja omistajat puolestaan huolehtivat, oliko viikkotehtävä epäonnistumassa, koska he eivät onnistuneet estämään eläinten oluen juontia.

Eläinten joukossa oli kireä tunnelma myös Samin ja Nikon riidan vuoksi, kun Sami komensi Nikoa tulemaan eläinsuojaan, vaikka Niko olisi halunnut suorittaa oman mellastuksensa hevosäänen kuultuaan. Riita saatiin laantumaan, kun muut asukkaat tyynnyttelivät kiistaa, mutta Niko murjotti vielä jonkin aikaa riidan jälkeen.

Viikkotehtävä sai jatkoa, kun omistajat joutuivat tekemään linnunpelättimet tilalleen. Big Brother oli toimittanut omistajille rekvisiittaa, jolla pystyttää linnunpelättimet pihapiiriin. Rekvisiitan joukossa oli mukana asukkaille tuttuja vaatteita, jotka olivat hämäyksenä ensimmäisessä pyykissä, joka tuli BB-mökiltä ensimmäisellä viikolla.

Tänään ohjelmassa on pitäisi ainakin vielä maatalousnäyttelyn kykynäytös, jossa esiintyvät maatilan eläimet omistajiensa kouluttamana.

Lue lisää:
Talo ja mökki yhdistyivät - Asukkaista BB-maatilan omistajia ja eläimiä (21.9.2020)
Kiireellinen EU-selvitys aiheutti päänvaivaa omistajille (22.9.2020)
Omistajille lisää töitä, eläinten piilevät kyvyt esiin (23.9.2020)


Tulosta   Sähköposti